Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Lightspeed op de Webwinkel Vakdagen 2017

Lightspeed op de Webwinkel Vakdagen 2017

Op 18 en 19 januari is het weer zover! De Webwinkel Vakdagen 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Ook dit jaar is Lightspeed platinum sponsor van het grootste en meest bekende e-commerce event van Nederland. Wat kun je van deze twee dagen verwachten?

Advies van onze e-commerce specialisten en partners

Lightspeed staat ook dit jaar weer op de beurs, samen met onze partners. Wij zijn met een groot stand in de main hall aanwezig en wij staan met een hoop Lightspeeders klaar om ons product te presenteren en jullie vragen te beantwoorden.

Demo’s van ons nieuwste product: Lightspeed omnichannel

In het voorjaar van 2015 is Lightspeed Omnichannel gelanceerd. Het product is een samenstelling van het Lightspeed kassasysteem met een webwinkel integratie. Kom gerust langs bij onze stand en laat je uitleggen hoe het werkt en wat de voordelen ervan zijn.

Keynote van Lightspeed President Jean-Paul Chauvet

Op woensdagmiddag van 13:00 tot 13:30 zal de President van Lightspeed een presentatie geven over het belang van omnichannel. Waarom moeten lokale winkels vindbaar zijn? Hij zal daarbij voorbeelden geven uit eigen ervaring. “The no-compromise approach to omni-channel retailing

En natuurlijk verse koffie van Moyee en veel bekende gezichten op onze gezellige netwerkborrel! Kom je langs?
We zien je graag op stand 147 in Hal 1.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen