Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Welke partners staan op de Webwinkel Vakdagen 2016?

Woensdag 20 en donderdag 21 januari vindt de Webwinkel Vakdagen editie 2016 plaats. Als trotse hoofdsponsor hebben we ons eigen e-Commerce Plein. Op het plein kan je ons spreken, maar ook onze partners. Dit jaar worden wij vergezeld op de stand door Docdata, Exact, DeliveryMatch, Marktfeed, Newsletter2Go, Trusted Shops en Webwinkelfacturen.nl. Wat kunnen deze partners precies voor jouw als webwinkelier betekenen? Je leest het in deze blogpost.

Trotse hoofdsponsor

Net als voorgaande jaren zijn we de hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen. Ditmaal in de kleuren van Lightspeed. SEOshop zal verder gaan als Lightspeed eCom. Tijdens ons eerste eigen e-commerce event SEOshop Connect presenteerden wij ons nieuwe e-commerce platform. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je dit platform komen bekijken. Daarnaast zullen we een presentatie geven van de andere producten die Lightspeed levert. Maar nu verder naar onze partners.

Geen enkel softwarepakket kan alle functionaliteiten bieden die elke klant verlangt in zijn (online) bedrijfsvoering. Op elk gebied (Boekhouding, e-mailmarketing, online marketing, klantenservice etc.) zijn er specialisten nodig. Daarom bieden we een ruime keuze aan plug-ins in de App Store die jouw online bedrijf schaalbaar en modulair maken. Hieronder licht ik kort toe wat een aantal van deze specialisten voor je kunnen betekenen.

Exact

Een verzorgde en foutloze administratie is de droom van iedere ondernemer. Gestroomlijnde administratieve processen kunnen ervoor zorgen dat je de juiste keuzes maakt en mogelijke fouten in je administratie voorkomt. Exact heeft meerdere plug-ins beschikbaar in de App Store die jouw boekhouding direct koppelt met je SEOshop webshop. Het Exact boekhoudpakket geeft je real-time inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket.

exact-logo-new

DeliveryMatch

Een van de specialisten op het gebied van logistiek is DeliveryMatch. Zoals beschreven is het gastblogpost van 5 januari, weten zij precies wat jouw klant verlangd van logistiek. De software van DeliveryMatch sluit aan meer dan 350 koeriers en afhaalpunten, die direct zijn te integreren in je checkout. Zo biedt je jouw klant een breed scala aan verzendopties en verhoog je je servicegerichtheid.

Schermafdruk 2016-01-07 15.31.09

Marktfeed

Een advertentie op Marktplaats plaatsen en finetunen totdat deze optimaal rendeert, is goed te doen. Heb je echter tientallen of zelfs honderden advertenties draaien op Marktplaats Admarkt, en run je daarnaast nog een draaiende business, dan is het lastig om al deze advertenties te optimaliseren. Met de app van Marktfeed, sinds een maand beschikbaar in de App Store, haal je het maximale uit je Admarkt advertenties.

Een mappingtool zorgt ervoor dat nieuwe advertenties in de juiste rubrieken terechtkomen, terwijl de prestaties van je advertenties real-time te monitoren zijn vanaf een overzicht dashboard.

Schermafdruk 2016-01-07 15.31.47

Newsletter2Go

Ook e-mail marketing partner Newsletter2Go is aanwezig op de WWVD. Met meer dan 31.000 klanten is Newsletter2Go een grote speler. Met de uitgebreide app verstuur je eenvoudig duizenden nieuwsbrieven, die vrijwel altijd aankomen. Met een afleverratio van 99% behoort Newsletter2Go tot de beste in zijn soort.

Newsletter-Logo-quer_big

Trusted Shops

Vertrouwen in je webshop is belangrijk. Hebben bezoekers vertrouwen in je webshop, dan komen zij vaker terug. En als zij vaker terugkomen, geven zij meer uit. Partner Trusted Shops is specialist op het gebied van klantbeoordelingen. Goede product- en webshop-reviews kunnen een bezoeker overtuigen om sneller over te gaan tot een aankoop. De software van Trusted Shops is tevens SEO vriendelijk. Kortom, voor vragen rondom klantbeoordelingen, is Trusted Shops de aangewezen partner op stand T01.

Webwinkelfacturen.nl

Gebruik je een online boekhoudingpakket? Grote kans dat de software die je gebruikt gekoppeld kan worden met een SEOshop webshop. Webwinkelfacturen.nl biedt namelijk plug-ins voor populaire boekhoudpakketten zoals Reeleezee, Acumulus, Asperion, Twinfield en Moneybird. Voor vragen over online factureren, offertes sturen of uw administratie staat deze specialist je graag te woord.

webwinkelfacturen_logo500

Conclusie

Wij hopen dat deze blogpost je een goed idee geeft over de specialisten die volgende week bij ons op de stand staan. Aanmelden voor het event kan hier. Tot volgende week!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Technologie