Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Wim Krijnen - "Met Marktfeed kan je zorgeloos adverteren via Marktplaats"

Wim Krijnen - "Met Marktfeed kan je zorgeloos adverteren via Marktplaats"

Lightspeed klant Wim Krijnen heeft vier webshops gespecialiseerd in electronica; laptopcomfort.nl, emounting.nl, tabletsolution.nl en lounge-book.nl. Hij adverteert al een aantal jaar op Marktplaats.nl, en sinds kort via Marktfeed. “Het handmatig toevoegen van alle advertenties is zeer arbeidsintensief”, aldus Wim. Lees in dit blogpost hoe Wim een hoop tijd bespaarde en de CTR van zijn advertenties zag stijgen via Marktfeed.

Hoe lang adverteer je al op Marktplaats?

“Inmiddels al bijna 7 jaar! In eerste instantie ging ik het gevecht aan met andere partijen om steeds bovenaan te willen staan in de zoekresultaten. Later heb ik gekozen voor een andere strategie; namelijk om de vindbaarheid te verbeteren van mijn producten”, vertelt Wim.

Marktfeed

“Het was wel enorm arbeidsintensief om alle advertenties handmatig toe te voegen. Een oplossing zoals Marktfeed kwam dus ook als geroepen.”

Zorgeloos adverteren via Marktfeed

“De Marktfeed app bevalt me zeer goed. Je kunt zorgeloos professioneel adverteren via Marktplaats. Binnen een klik zet je al je productteksten en foto’s over vanuit je Lightspeed webshop naar je Marktplaats Admarkt advertentie.”

“De prijs van Marktfeed (€ 29) is naar mijn mening geen barrière als je professioneel een webshop runt. Je bespaart immers enorm veel tijd uit.” Wim installeerde eind 2015 Marktfeed in een webshop en heeft dit inmiddels uitgebreid naar drie webshops.

Hoe zijn de resultaten?

“De Click-Through-Rate (CTR) van de advertentie tussen de andere advertenties ligt rond de 2.7-4.3%. De CTR van de advertentie naar de webshop ligt echter tussen de 5.83-7.95%. We zien duidelijk dat we meer kliks naar de webshops realiseren. Dit komt doordat onze advertenties er netter en completer uitzien inclusief uitgebreide teksten, foto’s en een duidelijke deeplink”, aldus Wim.

Hulp en uitleg

“Na installatie helpt Marktfeed je met het opzetten van je advertenties. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je levertijden en verzendkosten er goed in staan. De ontwikkelaars van Marktfeed zijn altijd bereikbaar en ook bij kleine afwijkingen of storingen lossen ze het direct op.”

hoe-installeer-je-marktfeed

“De korte doorlooptijd bij het plaatsen van een nieuw artikel op Marktplaats, de klantenservice en de flexibiliteit van de tool maken dat ik Marktfeed aan iedere webwinkeleigenaar zou aanraden”, aldus Wim.

Marktfeed

Adverteer je op Marktplaats Admarkt en wil je niet langer je advertenties handmatig toevoegen net zoals Wim? Probeer Marktfeed dan een keer uit en laat je helpen met het opzetten van je advertenties.

Marktfeed

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Technologie