Auto Google Stars

€4,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Toon Rich Snippets in Google
  • Update automatisch uw gemiddelde webshop beoordeling
  • Werkt met KiyOh, Klantenvertellen, Webwinkelkeur, The Feedback Company, Trustpilot en Trusted Shops

 

"Het gebruik van Auto Google Stars leidt tot een hogere CTR (click through ratio) in Google, omdat het de zichtbaarheid en vertrouwen in uw webshop vergroot." 

 

Waarom Auto Google stars?

Met Auto Google Stars wordt uw webshop beoordeling automatisch omgezet naar Rich Snippets voor Google. Toon uw beoordelingen in Google, zonder deze handmatig bij te hoeven werken. Probeer de app 30 dagen gratis uit.

 

Hoe werkt het?

Koppel uw KiyOh, Klantenvertellen, Webwinkelkeur, Feedback Company, Trustpilot of Trusted Shops account met de app en uw beoordelingen worden elke drie uur automatisch bijgewerkt. 

 

Wat is er nog meer mogelijk?

Toon uw beoordelingen in de footer op elke pagina. Dit is aanpasbaar per taal die in uw webshop geactiveerd is. Daarnaast biedt de app ondersteuning om in de USP’s uw beoordeling terug te laten komen. Hiervoor is enige HTML kennis gewenst.

 

Custom widget tegen meerprijs

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een op maat gemaakte widget te laten maken, ongeacht het review systeem! Hiervoor krijgt u één op maat gemaakte widget die indien gewenst op meerdere pagina’s op uw webshop getoond kan worden.

 

Over InStijl Media

InStijl Media is een online reclamebureau dat gespecialiseerd in het leveren van Lightspeed maatwerk templates, template-aanpassingen en designwerk. Voor het gehele totaalpakket van van huisstijl tot marketingactiviteiten kunt u ook bij ons terecht. Laat u verrassen door onze creatieve en stijlvolle aanpak in communicatie.

 

Extra informatie

Deze app voegt de code voor Rich Snippets automatisch toe aan uw webshop. Google bepaalt zelf of en waar de Rich Snippets worden getoond.

U kunt de werking van de app zelf testen via https://search.google.com/structured-data/testing-tool

 

Support

Hier vindt u de documentatie: https://apps.instijlmedia.nl/docs/nl/ls/auto-google-stars/documentatie.pdf

U kunt ons voor vragen bereiken via [email protected]

 

Voorbeeld