BIJONS.Amsterdam

Gratis
 • Screenshot

Omschrijving

 • Jouw winkel beter vindbaar in Amsterdam
 • Koppel gemakkelijk je producten met het BIJONS.Amsterdam platform
 • Verhoog de traffic naar jouw winkel en webshop!
 •  


   

   

  ’’Jouw winkel beter vindbaar in Amsterdam!’’

   

   

  Waarom koppelen met BIJONS.Amsterdam?

  BIJONS.Amsterdam is het eerste, open digitale retail platform voor- en door Amsterdammers. Een platform waar men kan zoeken & vinden, producten bij Amsterdamse winkels kan bestellen, kan betalen en kan laten bezorgen. Kortom een lokaal platform waar men op eenvoudige wijzie alles wat in Amsterdam te koop is in een mum van tijd kan krijgen.

   

  Koppel je webshop met het BIJONS.Amsterdam platform en stuur hiermee je producten naar het BIJONS.Amsterdam platform. Op deze manier verhoog je de traffic naar jouw winkel en webshop. Om gebruik te kunnen maken van deze koppelen dien je ook aangesloten te zijn bij BIJONS.Amsterdam. Indien je nog niet aagesloten bent, kijk voor meer informatie op www.bijons.amsterdam 

   

  Hoe werkt het? 

  1. Zorg dat je aangesloten bent als retailer bij BIJONS.Amsterdam 
  2. Installeer de BIJONS.Amsterdam app hier in de Lightspeed app store; hiermee geef je toestemming om je producten door te sturen naar BIJONS.Amsterdam. !Belangrijk - afrekenen doet de consument bij uw webshop zelf, niet op BIJONS.Amsterdam. 
  3. Na de installatie ziet u direct een scherm of de installatie succesvol is geweest. 
  4. Het team van BIJONS.Amsterdam zal binnen 2 dagen contact opnemen om de koppeling te voltooien en een bevestiging te sturen. 
  5. Is de installatie onverhoopt niet gelukt en krijgt u het errorscherm te zien? Neem dan contact op met [email protected] en wij zullen support bieden om de koppeling alsnog in orde te maken. 

   

  Over BIJONS.Amsterdam

  BIJONS.Amsterdam gelooft dat de passie, historie en het vakmanschap van kleine lokale ondernemers, shoppers een ervaring kan bieden die veel verder reikt dan het simpel bevredigen van een behoefte door bij de grote internationale platformen te kopen. Wij denken dat er best veel van wat je zoekt in de stad te koop is, bij een lokale winkelier. Wij willen ervoor zorgen dat je dat via www.bijons.amsterdam kunt vinden. Winkeliers zijn vaak gepassioneerde ondernemers die met hun vakmanschap zoveel meer weten over de producten die ze verkopen. Dat wil je niet missen! BIJONS.Amsterdam is het eerste, open digitale retail platform voor- en door Amsterdammers. Een platform waar je kunt zoeken én vinden. Een ‘’lokaal platform’’ waar je op een eenvoudige wijze alles dat in Amsterdam te koop is binnen no time kunt krijgen. En dat allemaal CO2 neutraal, want we houden van Amsterdam. Met haar gezellige buurtjes en kleine straatjes. De geluiden van de marktjes en alle invloeden van over de hele wereld. 

   

  Support BIJONS.Amsterdam

  Voor vragen kan contact op worden genomen met het support team van BIJONS.Amsterdam via [email protected] of bel 020-223 27 24

Voorbeeld