Global Marketing University - Big Data Financial Management

Performance-based
 • Screenshot

Omschrijving

 • Financial Management: Wij meten vooraf de marges en winstgevendheid van al je producten in je webshop, waarbij we zelfs een automatische minimale marge kunnen instellen welke automatisch prijzen ophoogt indien nodig. Daarnaast monitoren we live al je verkopen, waarbij we marge bewaking uitvoeren op iedere order en rekening houden met kortingscodes en gratis verzending.  
 • AdWords Automation: Voor ieder product in je webshop worden automatisch hoogwaardige AdWords advertenties gecreëerd waarbij rekening wordt gehouden met de marges, de voorraden en bovenal de winstgevendheid. Dit creëert optimale Exponential Growth: Gemiddeld 800% rendement (maak van iedere euro, 8 euro!).
 • Big Data: Door big data te verzamelen en toe te passen kunnen we het juiste product op exact het juiste moment, met een persoonlijke advertentietekst tonen aan jouw potentiële klanten, waardoor persoonlijke beleving, emotie en uiteindelijk verkopen exponentieel stijgen.
 

 

Voor wie is het interessant?

Heb je een webshop met minimaal 50 producten of €25.000 omzet per jaar?

Lees dan snel verder!

 

 

"Boost je winst exponentieel met geautomatiseerde AdWords campagnes voor je hele productassortiment"


Stap 1: GRATIS scan van AL je producten, marges & online marketing kansen!

De demo versie van deze app is voor altijd gratis te gebruiken.
Zo kun je een uitgebreide financiele scan van de top producten van je webshop inzien.

Waarbij we het volgende inzichtelijk maken:

 

 • De gemiddelde marge & maximale kosten per verkoop op alle aanwezige producten;
 • De gemiddelde marge & maximale kosten per verkoop over alle verkopen;
 • Het rendementsdoel dat JIJ dient te behalen bij online adverteren (bijv: iedere euro adverteren moet 3 euro omzet opleveren);
 • Top best verkochte producten;
 • Producten met de beste marges;
 • Producten met de slechtste marges;
 • Producten met foutmeldingen zoals verkeerde EAN nummers, geen inkoopsprijs etc;
 • Producten met negatieve marges;
 • Verkopen met negatieve winsten door te hoge verzendkosten of kortingscodes;

 

De data is streng beveiligd en er berust geheimhouding op al je data.

 

Stap 2: GRATIS telefonisch consult met een specialist!

Na de installatie wordt je webshop compleet geanalyseerd waardoor onze AdWords specialsiten en Financial managers een gratis scan uitvoeren om je in een vrijblijvend telefonisch gesprek te helpen om je webshop nog winstgevender te maken. We nemen de online marketing kansen, producten met te lage of zelfs negatieve marges met je door en geven je andere relevante tips betreffende je webshop(s). Je krijgt direct een eerlijk advies over je online marketing kansen.

 

Stap 3: Eerlijk advies

Je krijgt telefonisch een eerlijk advies over de haalbaarheid van een winstgevende AdWords samenwerking.

Wanneer wij meerwaarde kunnen leveren en geloven in een positieve samenwerking ontvang je van ons een aantrekkelijk op commissie gebaseerd aanbod met een duidelijke strategie en haalbare doelstellingen.

 

Stap 4: Ga een winstgevende AdWords samenwerking aan met Global Marketing University op basis van onze financiële voorspellingen.

Onze klanten profiteren van de vele uren ontwikkeling en winst vergrotende technieken die ons Google AdWords programmeer team dagelijks door ontwikkelen met unieke big data oplossingen. Wij werken op commissie basis, gebaseerd op de extra winst die wij voor jou creëren, kortom geen risico.

Maandelijks ontvang je een kosten / baten rapport waarin we transparant en duidelijk zijn over het winst traject.

 

Boost je winst exponentieel door onze geautomatiseerde AdWords systemen voor je gehele productassortiment op je webshop aan te sluiten!

 

Waarom de Global Marketing University - Big Data Financial Management app?

De app is ontwikkelt vanuit de wens om AdWords te autoamatiseren voor optimale rendementen. De data die daarvoor nodig was zorgde voor een complete financiele datarijke app die ook kan dienen voor financial management. Die app wilden wij onze mede ondernemers niet onthouden. De app in combinatie met de AdWords samenwerking leverde onze klanten enorme rendementen op. Bekijk de case studies op onze site >>
 

Over Global Marketing University

Ons team van AdWords specialisten heeft 4 jaar fulltime ontwikkelt aan deze techniek. Hier stopt het echter niet, we zijn dagelijks op zoek naar de beste mogelijkheden en technieken om AdWords nog effectiever en rendabeler te maken voor onze klanten. Je profiteert telkens weer van de nieuwste updates en technieken.

 

Hoe werkt het?

Volledig geautomatiseerd adverteren we met jouw hele product catalogus via onze innovatieve software “Geautomatiseerde Dynamic Product Search Ads”. Wij behalen hiermee ongekend hoge rendementen door het aanbieden van gedetailleerde informatie op exact het juiste moment. Hoe relevanter het zoekresultaat, des te groter de kans op een klik, waarbij de kans op een verkoop ook aanzienlijk toeneemt. De focus ligt hierbij 100% op potentiële kopers, waarbij we kijkers vermijden.  Alle product informatie zoals, product, prijs, verzendkosten, merk, gerelateerde producten gebruiken we slim en efficiënt in de advertenties. Op deze manier win je van alle concurrenten!

 

 

Onze Unieke Google AdWords Winst Machine:

 • Optimaliseert automatisch de winsten
 • Verlaagt dagelijks de kosten
 • Voegt continu interessante nieuwe woorden toe
 • Sluit verliesgevende woorden uit
 • Past bod aanpassing op mobiel, desktop en tablet toe
 • Past bod aanpassing op locatie toe

 

 

Extra voordelen van de Global Marketing University – Big Data Financial Management app:

 • Extreem hoge rendementen

 • Focus op "kopers", vermijd "kijkers"
 • Imago boost door unieke advertenties
 • Altijd de juiste informatie in de advertentie

 • Voeg emotie toe aan je verkopen (schaarste)
 • Rijke communicatie, de klant weet waar hij aan toe is

 • Indien een product niet op voorraad is worden advertenties automatisch gepauzeerd

 • Cross-sell / upsell door gerelateerde producten

 • Real time adverteren

 

Wanneer jouw AdWords specialist dit handmatig zou bouwen is hij/zij ruim een jaar bezig met de bouw van een soortgelijke campagne en dagelijks 4 uur met het toepassen van onze technieken.

 

 

Google Adwords – Real time aanpassing op tijdstip

Met real time bod aanpassing gebaseerd op tijdstip en dag zijn we in staat de rendementen zelfs nog verder te verhogen. Wij verzamelen alle conversies  als “Big Data” en optimaliseren de advertentie op de dagen en tijdstippen waarop uw klanten het meest actief zijn en bovenal het snelst geneigd zijn over te gaan tot een aankoop. Big Data analyses leren ons namelijk dat er tijden vast te stellen zijn waarop mensen “kijken” en “kopen”. Uiteraard is zeer interessant om het online marketing budget zoveel mogelijk in te zetten op de momenten die het best renderen. Wij leren uw klanten zo goed kennen dat wij in staat zijn te voorspellen wanneer de klanten het meest actief zijn en bereid zijn tot aankopen of afname van diensten. Zo is bijvoorbeeld ’s ochtends adverteren als pizzeria niet rendabel omdat mensen doorgaans ’s avonds pas een pizza bestellen. Het moment van adverteren kan dus een groot verschil maken tussen wel en niet succesvol adverteren. Timing is dus alles.

 

Google Adwords – Locatie focus

Met targeting op geografische locatie stellen we de advertenties specifiek in op de gebieden waarin u uw producten of diensten wenst aan te bieden en waar de juiste klanten zitten (oftewel waar de meeste verkopen plaatsvinden), en beperken in andere gebieden. Hierdoor zal het rendement op uw investeringen flink stijgen. 'Alles draait om locatie.' Hoe goed een advertentie ook is, de prestaties zullen al gauw tegenvallen als die advertentie niet op de juiste plaatsen wordt weergegeven. Op basis van Big Data houden we exact bij waar producten of diensten populair zijn en waar vooral niet. Er zit over het algemeen veel verschil in het koopgedrag van een klant in een grote stad t.o.v. een klant woonachtig op het platte land. Wij bereiken op deze manier uw klanten op hun locatie en optimaliseren de producten of diensten waarmee uw bedrijf hen het beste mee van dienst kan zijn.

 

Google AdWords; alle voordelen op een rij

 • Rendabel: Google AdWords is de meest rendabele vorm van adverteren, waarbij winsten tot wel 800% dagelijks voorkomen.
 • Lage kosten: De kosten zijn extreem laag doordat wij sturen op conversie optimalisatie. Je investeert alleen geld in bewezen potentiële klanten en niet in gratis informatie zoekers.
 • Direct marketing: Je adverteert precies op het moment dat
  mensen op zoek zijn naar jouw producten/diensten. Dit in tegenstelling tot
  gewoon adverteren waarbij je op zoek gaat naar klanten.
 • Gratis naamsbekendheid: Als mensen niet op je AdWords advertentie klikken zien ze wel je bedrijfsnaam telkens voorbij komen. Naamsbekendheid krijg je er dus gratis bij!
 • Geef concurrentie geen ruimte: Als jij zelf niet op 1 in Google AdWords staat maar je concurrent, dan verlies je iedere dag belangrijke klanten aan je concurrent waardoor hij kan groeien en jij niet! Geef je concurrent niet die ruimte en domineer AdWords met onze hoogwaardige advertenties.
 • Zichtbaarheid: Direct vindbaar op alle relevante zoektermen
  waarop je nu nog niet vindbaar bent in de organische Google zoekmachine
  resultaten.
 • Topposities: Onze speciale technieken zorgen telkens weer voor TOP posities. Consumenten denken vaak dat het bedrijf dat op positie 1 staat, ook de grootste is!
 • Meetbaarheid: Meten is weten en wij weten en meten dan ook graag. Conversies zoals een webshop verkoop, het invullen van een formulier, bel mij terug formulier of telefoontje kunnen wij meten. Deze gegevens gebruiken wij voor het sturen op resultaat en winst.

 

Je loopt geen enkel risico!

Je kunt onze AdWords Winst Machine zien als een abonnement op je maandelijks inkomen.
Online adverteren met AdWords advertenties hoort namelijk voor jou te werken en elke maand meer op te leveren dan het kost (nieuwe leads, klanten, omzet). Trots kunnen we melden dat tot op heden AL onze klanten binnen 3 maanden winst behalen!

 

Tijd voor actie!

ACTIE en Speed of Implementation zijn allesbepalend voor succes op internet!
Wij staan al jaren bekend om onze Google AdWords conversie optimalisatie expertise. Vanuit deze expertise hebben wij een zeer succesvolle AdWords Winst Machine ontwikkeld om te domineren in Google. Door elke dag precies de juiste potentiële kopers naar je website te krijgen heb je geen mega marketingbudget meer nodig.

 

 • Start vandaag nog met de samenwerking die alles zal veranderen.
 • AdWords uitbesteden aan een Google AdWords Specialist creëert gegarandeerd meer winst.
 • Kies daarom voor een echte AdWords Professional, alles is met enkele muisklikken te realiseren.
 • Je kunt letterlijk deze week al je eerste winst behalen!

 

Installeer de APP 
Onze experts nemen na de big data analyse contact met je op, je krijgt een volledig en gratis financiële scan van alle marges van al je producten, een professioneel team neemt alle online marketing kansen door, binnen 14 dagen weet jij wat de kansen zijn in jouw markt en hoeveel extra winst wij voor je kunnen behalen. Neem vandaag nog de geheel vrijblijvende stap die alles zal veranderen!

Support

Heb je alvast vragen of opmerkingen?

Neem contact op via info@gmu.online | 0858887305

P.S. we kunnen je het beste van dienst zijn wanneer je de app alvast hebt geïnstalleerd.

P.P.S. Wacht niet te lang, iedere dag dat jij niet op nummer 1 staat, groeit je concurrent!

Voorbeeld