Klarna Payments

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

Verkopen met Klarna 

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen we door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen we de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over.  Met Klarna creëer je meer sales en neemt de gemiddelde orderwaarde toe. Jij krijgt vooraf betaald terwijl je klanten pas later betalen: smoooth, van Klarna. 

 

In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, Europees marktleider op het gebied van online betalen. Daarmee bediend Klarna meer dan 85 miljoen consumenten en werken samen met 205 000 webwinkels. 

 

Geef je klanten de vrijheid om te betalen hoe zij dat willen. De Klarna app geeft de klant complete controle met alles op een plek. Vergroot de aankoopkans door de verschillende betaalmethoden van Klarna aan te bieden: betaal nu en betaal later. Daarmee geef je je business een flinke boost.  

 

Creëer de beste shopbeleving voor je klanten 

Een smoooth ervaring voor elke betaalmethode. Met Klarna Payments krijg je toegang tot de meest innovatieve betaaloplossingen: betaal nu en betaal later tot 30 dagen. 

 

Geef je klanten de kopersbescherming van Klarna bij de flexibele betaalmethode ‘Betaal nu’. Betaal snel en makkelijk met één klik door middel van een online bankoverschrijving of automatische incasso. Deze betaalmethoden bieden zekerheid en de keuze zorgt voor een conversieverhoging. 

 

'Betaal later' geeft je klanten tot en met 30 dagen om te bepalen of de aankoop precies is waar ze naar op zoek zijn. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor 16% toename van de gemiddelde orderwaarde en 20% toename in herhaalaankopen vergeleken met kaartbetalingen. Deze optie vergroot de flexibiliteit van je checkout. Je zal zien dat je business verder groeit.

 

Hoe werkt het? Bied Klarna Payments aan in 4 eenvoudige stappen 

  1. Download de Klarna Payments (KP EU) plugin in jouw Lightspeed back office onder ‘apps’.

  2. Registreer eenvoudig een nieuw account via deze link

  3. Selecteer in welke landen en met welke betaalmethodes je met Klarna wilt verkopen. Je ontvangt daarna een overeenkomst van Klarna. 

  4. Configureer je Klarna gebruikersnaam en wachtwoord (deze vind je in de Klarna Merchant Portal onder instellingen) in het scherm wat verschijnt na het installeren Klarna App: Klarna App Settings.

 

Heb je nog geen e-mail ontvangen met je gegevens? Je kan gebruikersnaam (UID) en wachtwoord vinden via de Klarna Merchant Portal. Heb je nog geen Klarna inloggegevens? Neem dan contact op met je Klarna contactpersoon of neem contact met ons op via deze link. Ben je een ondernemer uit België? Meld je dan aan via het Belgische contactformulier. 

Wij helpen je graag verder. 

 

Na het configureren van je API credentials ga je samen met Klarna testen of alles naar behoren werkt. We adviseren om Klarna in testmodus te installeren. Je kan in de Playground Merchant Portal de API credentials genereren voor het testen. Zodra je klaar bent met testen, genereer je je API credentials in de Productie Merchant Portal. Neem contact op met je contactpersoon van Klarna om de laatste tests te doorlopen voordat je live gaat.

 

Vragen?

Gebruik de  Klarna Lightspeed installatiegids om Klarna te installeren. 

Heb je nog andere vragen? Kijk voor veelgestelde vragen op onze webwinkel support pagina. 

 

Wil je contact opnemen met onze salesafdeling? Dat kan via ons contactformulier.