Koppeling Basis Unit4 Multivers

€28,50 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Deze webwinkelkoppeling synchroniseert automatisch gegevens tussen Lightspeed en Unit4 Multivers (Online). In onze Uitgebreide brochure leest u meer over de koppelingen.

 

Let op: Minimaal Unit4 Multivers (Online) versie 10.8.2.1 met .NetAPI (niet geschikt voor Unit4 Multivers Extended). De .NetAPI is niet standaard geactiveerd op de versies Unit4 Multivers Small, Medium en Large.

 

Taken
De webwinkelkoppeling ondersteunt de volgende taken:

 

  • Importeren van klantgegevens
  • Importeren van factuurinformatie

 

Installatie en inrichting
Na activering van deze app kunt u de software downloaden en installeren. De webwinkelkoppeling wordt geleverd met een uitgebreide installatie- en gebruikershandleiding waarmee u de koppeling volledig naar uw eigen wens kunt inrichten. Wenst u extra ondersteuning bij de inrichting? Neemt u dan contact op met onze afdeling support. Hiervoor geldt een tarief ad. EUR 30,00 exclusief BTW per ingaand kwartier.

M: [email protected]
T: 085-0091200 (optie 2)

 

Vragen
Heeft u vragen over de werkwijze van onze webwinkelkoppeling of over Unit4 Multivers (Online) en de API van Unit4 Multivers neemt u dan gerust contact op met onze afdeling verkoop.

 

M: [email protected]
T: 085-0091200 (optie 1)

 

Over GB Business Solutions

GB Business Solutions is een partner van Unit4 en gespecialiseerd in het inrichten van de financiële en logistieke administratie voor bedrijven. Ons assortiment bestaat uit de producten van Unit4 Multivers en onze eigen aanvullende oplossingen, zoals de webwinkelkoppeling, barcodescanning en digitalisering van de uitgaande documentenstroom.

Wij doen dit al 17 jaar met een team van ervaren medewerkers en professionele partners die inmiddels vele oplossingen hebben geïmplementeerd. Wij bedienen met dit team ruim 1400 klanten en wij werken samen met meer dan 200 accountants.

Voorbeeld