MplusKASSA Q-line Kassa koppeling

€10,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Wat is MplusKASSA?

MplusKASSA is een eenvoudig, snel en visueel aantrekkelijk kassapakket waarmee u uw winkel voorziet van de ideale afrekenoplossing.

 

Uitgebreide koppeling

Hebt u een Mplus Q-line Kassa en een webshop bij Lightspeed? Dan leveren wij u een uitgebreide koppeling tussen uw kassasysteem en uw webshop. De kosten voor de automatische koppeling bedragen €10,95/maand. Via onze eigen contactpagina helpen we u graag op gang.

 

Hoe werkt het? Eenvoudig!

Uw productgegevens worden automatisch op de achtergrond verstuurd van uw MplusKASSA naar uw Lightspeed zodat u maar op één locatie uw producten hoeft te beheren. Verkoopt u iets in de winkel? Dan is uw Lightspeed hier ook snel en automatisch van op de hoogte.


Zodra er een order geplaatst wordt op uw Lightspeed wordt deze automatisch toegevoegd in uw MplusKASSA en krijgt u een boodschap op uw kassa met de omzet die u zojuist hebt gemaakt. Wordt de order betaald en verzonden in Lightspeed,  dan ziet u deze veranderingen ook terug in uw kassa.

 

Let op: u heeft een wachtwoord nodig om de koppeling te voltooien, neem hiervoor vooraf contact op met de kassaleverancier.

 

Wat wordt er precies gekoppeld?

  • Productgegevens van Mplus naar Lightspeed.
  • Voorraadniveau van Mplus naar Lightspeed.
  • Klantgegevens van Lightspeed naar Mplus.
  • Ordergegevens van Lightspeed naar Mplus.
  • Betaal- en verzendstatus van Lightspeed naar Mplus.

 

Voor een uitgebreide beschrijving van alles dat gekoppeld wordt kunt u terecht bij onze documentatie.

Voorbeeld