PushBird: Smart Web Push Notifications

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

PushBird is een vooroplopende push service verlener die perfect integreert met Lightspeed eCom! Tal van bedrijven over de gehele wereld gebruiken PushBird om perfect getimede push berichten te versturen. Met onze slimme web push technologie ontvangen uw klanten op het juiste moment de informatie die ze nodig hebben. Het gebruik van PushBird berichten zal uw conversie, de interactie en het aantal terugkerende bezoekers een boost geven. PushBird is een must have voor uw webshop.

  • Geef uw conversie een boost, deel fantastische kortingen op het perfecte moment!
  • 15x meer interactie in vergelijking met email en sociale media!
  • Boost terugkerende bezoekers tot wel 40%

 

“Verstuur berichten direct naar het thuisscherm van uw bezoekers!
Zelfs wanneer ze de website niet bezoeken!”


Waarom PushBird?

Gebruik PushBird om meer interactie, conversies en terugkerende bezoekers te genereren door fantastische aanbiedingen en aanbevelingen te versturen, direct naar het thuisscherm van uw doelgroep. PushBird biedt slimme web push meldingen voor de desktop, tablets en mobiel, zonder dat hier een app, telefoonnummer of email adres voor nodig is.

Hoe werkt het?

Website bezoekers kunnen zich aanmelden voor push meldingen door op de aanpasbare uitnodiging op uw website te klikken. Meldingen worden verstuurt naar het apparaat van de gebruiker en behoeven geen app, telefoonnummer of email adres. De meldingen worden ook getoond wanneer de gebruiker de website niet bezoekt of wanneer de browser is afgesloten. Bezoekers kunnen zich met een klik aanmelden en eenvoudig hun voorkeuren beheren. PushBird is een laagdrempelig en effectief communicatiekanaal.

Eenvoudig dashboard

Nieuwe technologie kan een uitnodiging zijn in het gebruik, daarom hebben we een eenvoudig te gebruiken dashboard, zodat u kunt focussen op wat écht belangrijk is: de connectie maken met uw doelgroep. Berichten kunnen direct worden verzonden of worden ingepland op het meest geschikte moment.


Betrek je doelgroep

PushBird’s gebruiksvriendelijke en zeer effectieve communicatietool helpt om uw doelgroep te informeren, betrekken en de interactie mee aan te gaan. Ons klantgerichte team met experts kijkt graag met u mee om uw doelgroep effectief met PushBird te betrekken.


PushBird voegt nieuwe interacties toe aan uw klantenreis

Interacties buiten de website zijn belangrijke momenten in de klantenreis van uw doelgroep. Door op het juiste moment informatie en aanbiedingen met uw klanten te delen converteren deze beter.


Een paar stappen tot succes!

  • Installeer PushBird eenvoudig op uw website. Klik installeer en uw account wordt automatisch opgezet. Online in slechts 5 minuten!
  • Verzamel abonnees in één klik met een aanpasbare uitnodiging.
  • Verstuur uw abonnees de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Additionele informatie

De app is op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Push berichten zijn een nieuwe technologie, we zullen ons platform dagelijks updaten en verbeteren.

 

Support

Ons supportteam zit klaar om u te helpen. Open de chat op onze website of stuur een bericht naar [email protected].

 

Prijsinformatie

Voor prijsinformatie ga naar https://pushbird.com/#pricing.

Voorbeeld