SEOReview

€14,99 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Gebruik onze tools om de positie van uw webshop in Google te verhogen
 • Vergelijk de SEO prestaties van uw webshop met de concurrentie en houdt bij voor welke zoekwoorden in u zichtbaar bent in de zoekresultaten van Google
 • Zoekwoorden onderzoektool, technische controle rapportage, backlinkchecker 

 •  

   

  "Blijf uw concurrenten een stap voor met topposities in Google!"

   

   

  Wat is SEOreview?

  SEOreview is een bundel van 15 zeer krachtige set SEO hulpprogramma's. Door gebruik te maken van SEOreview heeft u alles in handen om de optimalisatie van uw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. SEOreview geeft inzicht in eventuele SEO gerelateerde problemen evenals interessante mogelijkheden voor verbetering van uw site op gebied van diverse SEO aspecten. Door deze mogelijkheden met beide handen aan te grijpen kunt u uw site volledig optimaliseren voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten!

  Waarom SEOreview?

  De kracht van SEOreview zit in de combinatie van SEO hulpprogramma's en verschillende soorten statistieken. Door meer informatie te tonen met betrekking tot sociale statistieken, technische SEO aspecten, linkbuilding en analytics heeft u alle informatie onder één dak.

   

  Of u nu een webmaster bent, een marketing agency of een eigenaar van een webshop – SEOreview is voor iedereen! De vele verschillende functionaliteiten van SEOreview zorgen ervoor dat uw site op gebied van SEO voor 100% in orde is!

  Wat kunt u met SEOreview?

  Of uw site al jaren bestaat of net in de lucht is, met SEOreview kunt u een groot deel van het SEO-traject verkorten en versnellen. De tijd die u kwijt bent aan het onderzoeken van mogelijkheden en het detecteren van issues wordt tot een minimum teruggebracht. Daarnaast kunnen sommige SEO-routines worden geautomatiseerd. Door issues en verbeteringen direct te adresseren blijf u de concurrentie altijd een stap voor.

  Geautomatiseerde SEOreview rapportages

  De verschillende SEOreview features kunnen rapporten genereren. Deze rapporten volgens een door u gekozen vaste planning laten uitvoeren, waarna u automatisch de rapportage in uw mailbox ontvangt. Dit kunt u – afhankelijk van desbetreffende feature – dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal genereren en verzenden. Het is ook mogelijk om handmatig rapportage te genereren.

   

  Om uw rapportages uw eigen corporate identity mee te kunnen geven, heeft u de mogelijkheid om binnen bepaalde SEOreview pakketten de rapportages op te maken aan de hand van uw eigen kleuren. Daarnaast kun u ook uw eigen bedrijfslogo toevoegen. Zo verstuurt u professionele rapportages naar uw collega’s, teams binnen uw bedrijf.

  Wilt u een voorbeeld van een pdf-rapport zien?
  Bekijk de sample hier.

  Over ons als partner

  Heeft u vragen over SEO? Neem dan contact op met SEO on Demand: de eerste én enige SEO helpdesk in Nederland. U kunt SEO on Demand bereiken op 033-7600110. 

  Kosten

  • 50 keywords = € 19,99
  • 250 keywords = € 49
  • 550 keywords = € 59
  • 10.00 keywords = €99

   

  Adres:

  Euroweg 39a

  3825 HA Amersfoort

  033 - 76 00 110

  http://www.ooseoo.com

   

  Support

  Heb je vragen of feedback? Dan kun je contact opnemen met onze support via: [email protected] 
  Website: www.seoreview.nl 

Voorbeeld