Stredgeboard - Business Dashboard

€14,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Voldoet jouw website? - bereik je je doelen?

 

**** INTRODUCTIEPRIJS SLECHTS EUR 14,95/maand - NORMALE PRIJS EUR 24,95/maand****

 

Het Business Dashboard van Stredgeboard verzekert je dat je je zaken onder controle hebt. Als iets verkeerd gaat, dan hoor je het direct. Wanneer het goed gaat dan hoor je het ook. En wanneer je het niet zelf ontdekt dan zal ons pro actieve Alert System het je vertellen.

 

Stredgeboard bestrijkt alle belangrijke onderdelen van jouw business – en zet de feiten op een rij, zodat jij de juiste beslissingen kan nemen, die op tijd worden uitgevoerd. Je hebt het volledig onder controle! 

 

Stredgeboard is NIET

Stredgeboard is geen herhaling van informatie die je ook eenvoudig terug kunt vinden in Google Analytics of je eCommerce tool - alleen maar om het mooier te laten lijken. We proberen ook niet te concurreren met Google wanneer het gaat om 'in-depth behavioral analytics’. Als je dat wilt, zijn er betere tools dan Stredgeboard.

 

Stredgeboard IS

Stredgeboard is een business dashboard gebaseerd op "Management by Numbers". We geloven meer in feiten dan in schattingen. We verzamelen data van verschillende business KPIs (Key Performance Indicators), zodat je je business continu kunt monitoren en bijsturen. Wanneer iets je aandacht verdient, zullen we je automatisch attenderen hierop. We weten dat ieder bedrijf werkt met budgetten - daarom zetten we een KPI altijd in verhouding met het bijbehorende budget. 

 

Wat we doen

 

We integreren automatisch met jouw e-commerce en analytische tool om relevante data te verzamelen - zonder dat jij er over na hoeft te denken en zonder dat je je hoeft te verdiepen in de technische details. 

 

Op basis van onze eCommerce ervaring hebben we relevante KPIs geidentificeerd - en waar eCommerce platforms of analytische tools niet altijd voorzien in 'out of the box’  oplossingen, doen wij dat wel. Wij verzamelen input vanuit verschillende bronnen om statistieken te genereren die daadwerkelijke waarde hebben. 

 

Wanneer we de werkelijke waarde van elke KPI hebben berekend, kunnen we de waardes aan je presenteren. We kunnen samenvatten, trends vergelijken, budgetten vergelijken en grafieken vergelijken. Sterker nog, we monitoren constant elke ontwikkeling (positief en negatief) van jouw business. De resultaten vergelijken we met een vaste groep van algoritmen - en wanneer iets opvalt en we denken dat je van deze kennis zou kunnen profiteren dan zullen we je dat vertellen. Dit is wat wij noemen "alerts en boodschappen”.  

 

Sterker nog we maken 208 relevante parameters direct voor je inzichtelijk en we helpen je te ontdekken wat belangrijk is!  

 

Stredgeboard Alerts Systeem

 

In aanvulling op de passieve informatie biedt Stredgeboard een pro-actief Alert Centrum.  Het Alert Centrum monitort continue jouw business en vergelijkt de prestatie met een aantal eCommerce Best Practises. Wanneer we je prestaties kunnen verbeteren, zal het Stredgeboard Alert Center je hier direct op wijzen. We zullen je direct vertellen wat er mankeert maar ook aangeven hoe je het kunt oplossen - en we laten je weten wat de financiele impact is zodat je je prioriteiten kunt stellen.

 

Support

Heb je verdere vragen? Ons support team staat voor je klaar: [email protected]

Voorbeeld