Userlike - Live Chat Software

Gratis
 • Screenshot

Omschrijving

 • Met Userlike verhoog je je conversie en verander je web bezoekers in loyale klanten.
 • Met Userlike voeg je een live chat venster toe aan je website, waarmee je bezoekers kan helpen waar en wanneer het ertoe doet.
 • Userlike is de best ontworpen live chat oplossing op de markt, en kan volledig aangepast worden aan de look van uw website.

 


 

"Verhoog uw conversie met 20% en creëer tevreden en loyale klanten."


Waarom Userlike?

Userlike is live chat software waarmee uw website bezoekers contact op kunnen nemen met uw support team op de momenten dat het er het meest toe doet - wanneer ze browsen over uw product pagina's en een vraag hebben. Userlike verhoogt klanten tevredenheid en website conversie via een snelle en persoonlijke service.


Wat Userlike doet 

Als U de Userlike app installeert, verschijnen een chat button en chat venster in uw website. Ga online in de Userlike Chat Panel en U kunt al chatten met uw bezoekers. U kunt de logica en het design van uw chat systeem naar uw smaak aanpassen. Verbind Userlike met uw smartphone om chats te beantwoorden terwijl U onderweg bent. Als U offline bent kunt ervoor kiezen om een contact formulier te laten verschijnen, of U kunt de chat volledig laten verdwijnen.


Voordelen van Userlike

 • Userlike is gemakkelijk in gebruik
  U kunt online zijn binnen 3 minuten. Integreer de code, voeg uw operators toe, en begin te chatten met uw website bezoekers. Geen software om te installeren, log simpelweg in bij uw browser Chat Panel en begin te praten met potentiële klanten.
 • Userlike is gemakkelijk aan te passen
  Bouw uw eigen volledig gecustomiseerde chat buttons en pas het chat venster zo aan dat hij past bij de Look & Feel can uw website. U beslist hoe U uw bezoekers benadert: Schakel proactieve chat uitnodigingen in, vraag uw bezoekers om uw service te beoordelen, en verzamel Facebook Likes & Tweets als beloning voor de Chat Service.  
 • Userlike is schaalbaar
  Of U nou een eenmans bedrijf bent of een multinational met honderden service medewerkers, wij zijn er voor U. Userlike wordt gebruikt door een paar van 's werelds snelst groeiende bedrijven. Ons systeem kan makkelijk uitgebreid worden met het groeien van uw website verkeer en/of support team.
 • We integreren met uw workflow
  We begrijpen dat live chat een extra kanaal is en daarom naadloos geïntegreerd moet worden in uw setup van business software. We bieden een wijd spectrum aan standaard CRM integraties en staan U toe om te verbinden met onze open API voor nog verder uitgebreide integraties. Verstuur uw gebruikers informatie naar Userlike om uw operators een meer gepersonaliseerde service te laten bieden, of verstuur Chat Transcripten en Offline Berichten naar uw CRM.  


Nummers zeggen meer dan woorden. Meer dan 10,000 KMO's en wereldwijd toonaangevende bedrijven vertrouwen ons met het leveren van hun service. Begin vandaag nog te chatten met onze gratis versie.

 

Extra information

Support 

U heeft snel hulp nodig en wilt praten? Ons customer success team helpt U graag! support@userlike.com 

Voorbeeld