Webshop Rapportage

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

  • Meer inzicht in de resultaten van uw webshop
  • Alle marketinginspanningen in één rapportage
  • Sneller bijsturen; met als doel meer omzet genereren


"Inzicht in uw marketing resultaten dankzij de Webshop Rapportage" 

Wilt u graag meer inzicht in de resultaten van uw webshop, maar is het werken met Google Analytics te complex of kunt u er simpelweg de tijd niet voor vinden? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Door middel van de webshop rapportage kunt u met een paar klikken de belangrijkste bronnen koppelen en inzien in één overzichtelijke rapportage. De Webshop Rapportage App maakt een koppeling met Google Analytics, Google Ads, Google Search Console, Youtube, Google Mijn Bedrijf, Marktplaats, MailChimp, Bing Ads en Facebook.

Waarom de Webshop Rapportage App:

  • 24/7 real-time rapportage van uw webshop resultaten - Bekijk een live voorbeeld
  • Geen kennis van Google Analytics of Google AdWords nodig
  • Vergroot uw resultaat door sneller bijsturen met snel inzicht
  • Werkt ook op tablet en mobiel.
  • Inclusief dashboard weergave. Voor als u het op een scherm in uw kantoor wilt tonen bijvoorbeeld

Hulp nodig bij inrichten of bijsturen?

Voor elke ondernemer moet rendement centraal staan. Dit is voor ons dan ook het uitgangspunt. Online rendement vergroten begint met het juiste inzicht, maar gaat natuurlijk ook over de juiste dingen doen. Wilt u ondersteuning bij uw Google Shopping, Google Ads, SEO, Marktplaats of Facebook campagnes voor uw Lightspeed webshop? Neem dan gerust contact met ons op en we nemen samen de mogelijkheden door!

Over Gladior

Gladior is online marketing specialist en werd opgericht in 1999. We zijn sterk in “result driven” online marketing: focus op resultaat. We helpen bedrijven om te zorgen dat hun merk op de reis van ‘leren kennen’ tot ‘aanbevelen’ goed en relevant vertegenwoordigd is, bij de juiste doelgroepen. We streven er steeds naar om onze klanten naar het volgende niveau te helpen met onze kennis en toepassingen. Onze adviseurs zijn daarom pro-actief, positief kritisch en betrokken.

Gladior is Google Premier Partner (top 3% van de wereld) en we beschikken we over alle certificeringen in Google Adwords, Google Analytics, en Bing. We werken samen met Lighstpeed, AFAS, Spotler, Channable en andere partners.

Voorbeeld