Ahead Kids

€15,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

 


Het frisse en moderne Yellowlab thema Ahead is een Full Responsive thema voor uw webshop. Dit zorgt er voor dat het thema, en daarmee uw webshop, fraai wordt getoond op elk device. Uw webshop zal er dus mooi uitzien op desktop, tablet en mobiel!

 

Lightspeed klanten die Ahead gebruiken:

http://www.yogawebstore.nl/en/ 

http://www.orangehaus.de/en/ 

http://www.minimiks.nl/  

http://www.spaansesloffen.nl/ 

 

3 Key Features 

  • Floating menu: Een mooi en duidelijk menu dat met de gebruiker mee scrollt op de pagina. Is de gebruiker op de overzichtpagina al ver naar beneden gescrollt tijdens het shoppen, dan scrollt het navigatie gewoon mee. Zo is de navigatie ten alle tijden beschikbaar. Modern en functioneel!
  • Full HD parallax slider: Hoge kwaliteit afbeeldingen in een grote slider op de homepage. Dit zorgt i.c.m, met de unieke vormgeving van de banners voor een stijlvolle en unieke homepage. Wil je een iets minder grote slider die niet schermbreed is, maar net zo breed als de content er onder dan is dat ook in te stellen.
  • Eenvoudig toevoegen van keurmerken en/of klantbeoordeling tools: U kunt heel gemakkelijk uw keurmerken toevoegen in dit theme, of het nu gaat om het Thuiswinkel waarborg of u Kiyoh klantbeoordeling.

 

Presets

Ahead Standaard
Ahead Living
Ahead Kids

 

Overige features

  • Moderne banners op de homepage: mooi vormgegeven blokken van diverse formaten met uw eigen banners er in geven uw webshop een unieke uitstraling.
  • Moderne verticaal scholende slider onder de sticker header door: wil je liever niet een roterende slider? Gebruik dan de vaste fullscreen banner, met een transparante banner die verticaal het beeld uit scrollt onder de sticky header door voor een zeer fraai effect! 
  • Productpagina met de focus op de afbeeldingen: Op de productpagina worden er 4 afbeeldingen getoond in grote afbeeldingen. Op deze manier komt er nog meer focus te liggen op uw unieke producten. Wilt u liever een standard weergave van 1 grote foto en thumbnails, dan kunt u dit uiteraard ook instellen.
  • Nog veel meer: Meerdere talen beschikbaar, makkelijk aan te passen instellingen, simpel upgraden, tekst buttons aanpasbaar, kleuren makkelijk aan te passen en USP’s aan te passen.
  • Multifunctioneel: Geschikt voor fashion, elektronica, food, design meubilair.

Documentatie

Klik hier voor de documentatie van het thema.

 

Designer

Heeft u vragen over het template, dan kunt contact met ons opnemen via het volgende adres: 
[email protected]. Kijk voor meer informatie over Yellowlab op www.yellowlab.nl.