• Screenshots

Accommodatiehuur BV

Met de integratie tussen Lightspeed en Accommodatiehuur stuur je eenvoudig kassabonnen door naar het reserveringssysteem.

Reeds bijna 15 jaar luisteren we naar onze klanten om alles te weten over wat de wensen en noden zijn van winkeliers en ouders die een geboortelijst leggen. We blijven luisteren en blijven aanpassingen doen om oplossingen de bieden. Klantenservice is erg belangrijk en de klantentevredenheid is erg hoog.

Accommodatiehuur biedt een zeer gebruiksvriendelijke SaaS-applicatie voor verhuur, reserveringen en facturatie van sportaccommodaties en vergaderlocaties. Het is het eerste PMS systeem voor vergader- en sportaccommodaties welke volledig in de cloud draait. Door slimme koppelingen met boekhoudpakketten, online betaalproviders en het POS-systeem wordt de accommodatiebeheerder volledig ontzorgd in het financiële proces en ontvangt de eindklant alle gewenste informatie op één digitale verzamelfactuur. Onze integraties met gebouwbeheersystemen en met toegangscontrole- en verlichtingssystemen zorgen ervoor dat accommodaties volledig onbemande kunnen draaien. Dit levert grote besparingen op op het gebied van beheer en energie.

Categorie:
Reserveringssystemen, Verhuursoftware
Product:
Restaurant