• Screenshots

Ask Emma

  • Laat klanten eten en drinken bestellen via hun mobiele telefoon
  • Maak gebruik van de Ask Emma app of Facebook Messenger
  • Geschikt voor take-away, delivery en ter plaatse eten

“Klanten rekenen onmiddelijk af via Bancontact, Payconiq, iDEAL, PayPal, VISA of Mastercard.”

Koppeling met Lightspeed kassasysteem

Ask Emma is de enige oplossing op de markt die toestaat om zeer laagdrempelig (via Facebook Messenger) te bestellen en te betalen, en ook nog eens rechtstreeks koppelt met uw Lightspeed kassasysteem.

Verlaag uw personeelskosten

Ask Emma beantwoordt de stijgende vraag om een mobiele bestelling te kunnen doen, waarbij uw personeelskosten zakken, en door de lage instapdrempel uw klanten snel van start kunnen.

Uitgebreide informatie

Ask Emma is beschikbaar in twee versies: een App (voor IOS en Android), en een chatbot die u als vriendin kunt toevoegen in Facebook Messenger. Als u voor Ask Emma kiest, voegen wij uw zaak zowel toe in de App – als in Facebook Messenger. Betreft de App die mensen downloaden vanuit de app store, dit is vrij rechttoe rechtaan: uw klant registreert zich in de app, selecteert uw zaak en doet vervolgens zijn bestelling en betaling.

Uw klant kan kiezen voor takeaway, delivery of ter plaatse eten, afhankelijk wat u zelf wilt aanbieden. Alle aangeboden producten worden uit uw Lightspeed kassasysteem gehaald, u hoeft dus op maar 1 plek uw producten te onderhouden. Ook de inkomende bestellingen ziet u onmiddelijk verschijnen op uw Lightspeed kassa.

Testimonials
“Ik was echt onder de indruk van de oplossing die de jongens van Ask Emma bedachten. Het feit dat u kunt kiezen voor de app of Facebook Messenger geeft flexibiliteit en het doen van een bestelling is super eenvoudig via dit systeem.”
– Jim C., Balls & Glory

“Voor mij is dit systeem een no-brainer. Zelden heb ik op een systeem zo intuïtief bestellen gezien, en ik hou van het feit dat ze een groot scala aan betaalmogelijkheden aanbieden (Bancontact, Payconiq, iDEAL, …). Het duurde nog geen 5 seconden om te beslissen om dit te nemen voor mijn take-away bestellingen.”
– Bernard S., Otomat

“Wij zijn een van de eerste premium resellers van het Lightspeed Resto product, en door de jaren heen hebben we honderden oplossingen gezien. Ik moet zeggen dat de Ask Emma die wow-factor heeft die ik steeds zocht, en het is perfect verenigbaar met Lightspeed. Op de eerste dag had ik het al verkocht aan 2 van mijn klanten.”
– Pierre M., Tills Solutions

Over ons

Infinity Mobile is een Belgische startup gericht op “checkout-as-a-service”. Het betekent dat we het bestel en betaal proces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, maar we ook proberen om het comfort te verhogen voor de restaurant eigenaar. Een geweldig voorbeeld hiervan is de Lightspeed integratie.

Resto-eigenaren houden van hun Lightspeed kassasysteem, en willen niet nog een ander systeem gebruiken voor elk kanaal dat bestellingen binnenstuurt. Infinity Mobile heeft kantoren in Gent en Luik, en richt zich specifiek op ondernemers die innovatie verwelkomen in hun zaak.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Online bestellen
Product:
Restaurant