• Screenshot

    • Roomer door POSsystems
    • Roomer door POSsystems

Roomer door POSsystems

  • Voeg een Lightspeed Restaurant rekeningen toe aan de kamerrekeningen van de gast in Roomer PMS
  • Voorkom fouten of te laat inboeken van rekeningen op een kamer en optimaliseer de klantervaring
  • Vergeet geen producten meer op de rekening van uw gast te boeken en zorg er voor dat alles bij het uitchecken afgerekend wordt

“Mis geen inkomsten door direct vanuit de Lightspeed kassa een rekening naar een kamer door te boeken.”

Uitgebreide beschrijving

Met de koppeling tussen Roomer en Lightspeed Restaurant is het mogelijk om direct vanuit de kassa een rekening door te boeken naar Roomer PMS. Dit doorsturen gebeurd nagenoeg direct. Zo is de rekening altijd up-to-date, zelfs wanneer uw gast direct na het laatste kopje koffie uitcheckt.

Over ons

POSsystems heeft ruim 23 jaar ervaring in de wereld van de horecakassa. Vanuit ons centraal gelegen kantoor nabij Amersfoort bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij bieden advies, installatie en ondersteuning op alle kassasystemen die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor kassazaken van A tot Z.

Bent u op zoek naar bonrollen voor in uw thermische printer of een printlint voor in uw keukenprinter? Mail of bel ons en in de meeste gevallen heeft u de spullen de volgende dag op locatie. Zoekt u een extra iPad voor uw kassa? Bestel hem bij ons en wij programmeren deze voor. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw WiFi-wachtwoord in te vullen.

Vanaf de start van het Lightspeed Restaurant kassasysteem in 2013 zijn wij actief in de markt van iPad-kassasystemen. Sindsdien zijn wij uitgegroeid toen de grootste en meest ervaren aanbieder én installateur van het dit kassasysteem.

Wij helpen en adviseren u graag. Een prettig samenwerkingsverband is ons doel. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Product: Restaurant