Lightspeed OnSite

Lightspeed Onsite, een verkooppunt voor desktops en mobiele apparaten, biedt onder andere voorraadbeheer, verkooprapportage en een geïntegreerde e-commerceoplossing.


Lightspeed OnSite

Onze software is gecreërd met ondernemers in het achterhoofd, ongeacht of je nu één of meerdere zaken runt. Lightspeed helpt je bij het stroomlijnen van de dagelijkse bedrijfsvoering.
 • Voorraadbeheer

  We maken het inkopen van voorraad eenvoudiger, zodat je kunt zien wat er op voorraad is en zodat je voorraad kunt overhevelen.

  Lees verder
 • Analyseer je succes

  Maak intelligente bedrijfsbeslissingen dankzij high-level verkooprapporten of aanpasbare en diepgaande datarapporten.

  Lees verder
 • Offertes, bestellingen, facturen

  Geef je verkopers de middelen die ze nodig hebben om hun klanten effectief te helpen in elke stap van het verkoopproces.

  Lees verder
 • Banen en timesheets

  Bedrijven die services aanbieden hebben de mogelijkheid om tijdfacturatie te verwerken, afspraken te plannen en producten aan te maken.

  Lees verder
<strong> Meer verkopen </strong>

Meer verkopen

Met één knop omschakelen van beheer naar verkoop. Het Lightspeed OnSite POS-systeem stelt je in staat om klantenprofielen bij te houden en reikt automatisch suggesties voor gerelateerde items aan.

<strong> Op maat gemaakte oplossingen die passen </strong>

Op maat gemaakte oplossingen die passen

Nauwkeurige informatie die je kunt bijhouden en vastleggen, waardoor je slimmere zakelijke beslissingen kunt nemen. Personaliseer je systeem door het aanmaken van eigen velden en volg je onderneming op totaal nieuwe manieren.


Hardware om mee aan de slag te gaan

Je kunt je onderneming runnen vanuit een Mac of elk iOS-apparaat. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bijkomende hardware die je nodig hebt om je installatie te optimaliseren:

barcodescanners, kassabonprinters, kassalades

Tarieven

Lightspeed biedt tarieven per maand of per jaar, afhankelijk van de bedrijfstak van je onderneming. Je vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.


Waarom ze voor Lightspeed hebben gekozen

“Lightspeed zorgt ervoor dat mensen 'voelen' dat een boodschap persoonlijk aan hen gericht is, wat een essentieel onderdeel van onze service is.“

Play

Clusier Habilleur

Resources

Bescherm je winkel tegen diefstal, zonder dief te zijn van je eigen portemonnee

Verloren en gestolen producten is een berucht probleem onder winkeliers. Gebruik deze gids om te voorkomen dat dit in jouw winkel gebeurt. Met deze praktische tips ben je winkeldiefstal en kasverschil voor.

5 manieren waarop een kassasysteem je omzet kan verhogen

5 manieren waarop een kassasysteem je omzet kan verhogen

Voorbereiden op de feestdagen

Bekijk onze webinar en ontdek hoe Lightspeed je kan helpen bij de voorbereiding op de drukte rondom de feestdagen.


Gratis proefversie

Probeer ons product gratis uit en ontdek hoe het je onderneming kan veranderen