Het kassasysteem voor uw horeca onderneming

Een kassasysteem gebouwd door horeca experts

Ons cloud-gebaseerd kassasysteem helpt u om een volledig overzicht over uw personeel, voorraad, reservaties en service te houden.
Zo houdt u meer tijd over om uw aandacht op uw gasten te richten.

Lightspeed  X  Deliveroo

Lightspeed X Deliveroo

Het kassasysteem van Lightspeed integreert nu rechtstreeks met Deliveroo.

  • Deliveroo bestellingen verschijnen direct in uw kassasysteem
  • Geen iPad-chaos meer achter de bar
  • Gesynchroniseerde en correcte voorraad in real-time
  • Geen fouten meer bij het overtypen
  • Zet uw medewerkers op betere plekken in en bespaar kosten

50,000 ondernemers vertrouwen al op Lightspeed

Ik geloofde al in cloud based systemen en wat mij aansprak was de eenvoud van het systeem. Voor andere kassasystemen moest ik mensen soms 1 à 2 dagen opleiden, bij Lightspeed duurt dat een uur of twee maar voordat iedereen ermee overweg kan. Dat is écht een kracht.

Otomat

Makkelijk intikken, heel visible, aanpasbaar en ook achteraf kunnen we duidelijke rapporteringen opmaken en benchmarken tussen de verschillende restaurants.

Balls & Glory

Je hebt maar één module nodig en dat werkt heel eenvoudig en ruimtebesparend. Voor de foodtruck pakken we de iPad op, nemen hem mee in de bus en werken we op dezelfde manier verder als in het restaurant.

BÚN

Roomservice bestellingen gaan rechtstreeks naar de keuken, worden sneller klaargemaakt zodat de gast vlug bediend kan worden.

Hotel Thermae Palace

Kies uw soort onderneming en ontdek hoe Lightspeed voor u kan werken

Ons cloud-gebaseerd kassasysteem helpt u het personeel aan te sturen, uw klanten snel en foutloos te bedienen en geeft meer grip op uw cijfers. Zo krijgen uw gasten de beste service.

Hotel
Restaurant
Quick-Service
Koffiezaak
Bars & clubs
Foodtruck

Meer lezen & leren

Download onze gratis whitepapers voor handige tips en advies om uw onderneming te doen groeien

14 dagen gratis proefperiode

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Hoe stap ik over op Lightspeed Restaurant?

Het kassasysteem van uw horecazaak veranderen is makkelijker dan u denkt. Onze partners helpen u graag bij het overzetten van uw data. Neem contact met ons op om de details te bespreken. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem kunnen uw medewerkers snel aan de slag en is weinig training vereist.

Helpt Lightspeed mij bij het aanschaffen van hardware?

Lightspeed biedt verschillende soorten hardware aan die u bij aankoop van de software kan aanschaffen, onder andere hittebestendige printers, betalingsterminals en praktische accessoires. De software zelf werkt op iPads, die weinig plaats innemen, gemakkelijk in gebruik en mobiel zijn. Dat is handig voor op uw terras, of wanneer u bestellingen direct aan tafel wilt invoeren. Ervaart u hardware problemen? Dan bieden we graag de juiste support. Bekijk ook de extra producten van Lightspeed Restaurant zoals de Self-Order Menu of onze kitchen display.

Wat gebeurt er wanneer mijn internetverbinding uitvalt?

Een internet storing kan worden opgevangen door de Lite Server van Lightspeed. Deze zorgt ervoor dat het kassasysteem gewoon blijft draaien, mits het WiFi-netwerk nog werkt. Hiervoor dient een lokaal netwerk te worden gecreëerd, waarmee u tot 14 dagen in offline modus kunt werken. Zodra u weer verbonden bent, wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud.

Welke voordelen heeft een cloud-gebaseerd systeem?

Wanneer u de Lightspeed app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat u mobiel bent met uw kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heeft u altijd zicht op uw restaurant(s), zelfs als u zelf niet aanwezig bent. U kan het kassasysteem overal mee naartoe nemen, zodat u uw klanten waar dan ook de beste service kan bieden, ook op afstand (denk pop-up events of festivals). Uw data wordt te allen tijde veilig in de cloud bewaard.

Kunnen de gegevens uit mijn huidige systeem worden overgezet?

Met de import tools van Lightspeed kunnen gegevens, zoals voorraad data, snel overgezet worden vanuit uw huidige systeem.