Hét kassasysteem voor Amsterdam

Laat je inspireren door andere Amsterdammers

Een alles-in-één kassasysteem voor uw horecazaak

Amsterdam is een broedplek voor innovatieve horeca concepten. De meest knusse restaurants en barretjes zijn door de hele stad te vinden en zowel Amsterdammers als toeristen maken daar volop gebruik van. Laat je ondersteunen door een slim POS systeem, zoals deze Amsterdamse ondernemers.

De Pizzabakkers

Echte houtoven pizza’s en prosecco. Wat begon met één filiaal is inmiddels een keten in en rond om Amsterdam. Zij kozen vooral voor Lightspeed omdat ze een cloud gebaseerd systeem nodig hebben om real-time overzicht over alle vestigingen te houden.

“We groeien hard met zes locaties in Nederland. Lightspeed helpt ons overzicht te houden. Met zoveel locaties – en meerdere eigenaren – wilden we sowieso voor een kassasysteem in de cloud gaan. En de horeca insteek van Lightspeed past goed bij ons bedrijf.””

Zoku

Een uniek hotel-concept waar wonen, werken en culinair genieten samengesmolten zijn. Hier wordt volop gebruik gemaakt van alles wat het kassasysteem kan: De self-order menu, de kitchen display en het POS systeem en de hotel koppeling om op kamers te boeken.

‘’‘Het mooie aan Lightspeed is dat wij niet werken voor het systeem, maar dat het systeem werkt voor ons en onze gasten.’’

Poké Perfect

Poké Perfect

Aan de Amsterdamse Prinsengracht is dit concept voor gezonde fast food te vinden. Hawaiiaanse bowls met veel groente en gezonde vis of vlees. Een concept wat in Amsterdam enorm aanslaat.

“Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder één dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft.”

Nu je horeca kassasysteem testen en onderdeel worden van de Lightspeed familie in Amsterdam.