Het perfecte kassasysteem
voor uw bar of club


9 manieren hoe ons horeca kassasysteem helpt om je bedrijf succesvol te maken

1. Alles-in-één oplossing

1. Alles-in-één oplossing

Run je bar of club elke dag vanaf een iPhone/iPod Touch of een iPad; neem bestellingen op, stuur ze direct door naar de barman, open de rekening en split hem - allemaal met een druk op de knop.

2. Snel bestellen

2. Snel bestellen

Neem bestellingen op met een snel-service scherm dat ideaal is voor een bar of een nachtclub. Bestellingen worden direct verzonden naar de barman of de keuken, zodat de bestelling zonder vertraging bij de klanten komt.

3. Rekeningen

3. Rekeningen

Open en sluit de rekeningen van klanten snel - Leg de voor- en achternamen van klanten vast en maak eenvoudig een rekening met hun credit card. Op elk moment van de dag, kan je de openstaande rekeningen in je bar zien.

4. Gemakkelijk de rekening splitten

4. Gemakkelijk de rekening splitten

Met Lightspeed Restaurant, kunnen rekeningen snel worden gesplitst; split de rekening in gelijke betalingen of sleep items op individuele rekeningen.

5. Aanpasbare beveiligingsinstellingen

5. Aanpasbare beveiligingsinstellingen

De aanpasbare beveiligingsinstellingen maken het mogelijk om te bepalen waar je medewerkers toegang tot hebben. Jij bepaalt wie korting kan geven, toegang krijgt tot de kassa, de jaarrekening kan inzien en prijzen kan wijzigen.

6. Print waar je het nodig hebt

6. Print waar je het nodig hebt

Het mobiele apparaat dat je gebruikt print altijd op de juiste bar of keuken printer. Ideaal als je bar of nachtclub meerdere verdiepingen heeft.

7. Minimale setup kosten

7. Minimale setup kosten

Lightspeed Restaurant POS neemt weinig ruimte in beslag op de toonbank en komt niet met hoge onvoorziene IT-kosten. Een printer, kassalade en iPad of iPhone is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

8. Rapporten op aanvraag

8. Rapporten op aanvraag

Bekijk eenvoudig je best verkochte producten, pas het menu aan en plan je marketingstrategie met inzichten uit Lightspeed's ingebouwde rapportage, gepresenteerd in een visueel dashboard met real-time data.

9. Toegang vanaf elke locatie

9. Toegang vanaf elke locatie

Lightspeed Restaurant is cloud gebaseerd, dus het werkt overal waar een internetverbinding is. Als manager heb je toegang tot rapporten, volg je hoe de verkoop gaat, en pas je het menu aan - waar je ook bent.


''Lightspeed helpt ons om tijd te besparen. Het is echt makkelijk te gebruiken, en de rapportage is geweldig.''

Walter Lecocq, Eigenaar
Gazette Brasserie, London, UK
Lightspeed Restaurant klant