Het kassasysteem gekozen door bar managers

Het systeem dat het ritme van de avond kan bijhouden

Bekijk een demo Gratis proefperiode

Een kassasysteem dat met u meewerkt

De avond- en nachtdienst is vaak erg dynamisch en hectisch. De wachttijd aan de bar moet zo kort mogelijk zijn. Het is daarom noodzakelijk dat het personeel foutloos en efficiënt kan werken. Dat is wat Lightspeed u belooft met zijn eenvoudig te gebruiken en snelle software.

Alles-in-één-kassasysteem

Aanpasbaar menu, aanpasbaar vloerplan (met terras), voorraad- en personeelbeheer: Lightspeed-software biedt uitgebreid beheer van alle aspecten van uw café of club. Met de zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface kunt u uw werknemers snel trainen.

Lightspeed is zeer overzichtelijk en intuïtief en heeft zeer goed ingespeeld op onze vraag. Ondanks de complexiteit van ons aanbod hebben ze een databank kunnen opmaken die voor iedereen heel handig in gebruik is en vanop afstand kan worden aangepast.
Thomas De Decker - Oprichter Avini & Sales Director Classica International

Mobiliteit & de cloud

Uw bar heeft een terras, een tweede verdieping of zelfs een zwembad? Neem eenvoudigweg bestellingen op iPad Mini's en houd uw gegevens overal in de gaten. Uw rapporten zijn beschikbaar in de cloud, zodat u de resultaten van uw verkopen kunt controleren, zelfs als u niet ter plekke bent.

De soepelheid en eenvoud van het programma geeft ons een geheel nieuw gebruiksgemak. Technologie heeft ontegensprekelijk invloed op ons dagelijks beheer.
Cédric Gérard - Eigenaar Café Des Halles

Multi-locatie

U opent een nieuwe locatie? Voeg het snel toe aan uw kassasysteem en behandel bestellingen meteen ter plaatse. Beheer uw hele bedrijf vanaf één plek met een systeem dat zich aanpast aan uw groei.

Diepere analyses kunnen via backoffice vanop afstand worden geraadpleegd. Wat ook heel handig is, is dat de database gemakkelijk vanop afstand kan worden aangepast. Aangezien we een zeer uitgebreide productlijst hebben met een split per klein glas, groot glas, fles of winkelverkoop, is dit een must.
Thomas De Decker - Oprichter Avini & Sales Director Classica International
Lightspeed  X  Van Duijnen

Lightspeed X Van Duijnen

Lightspeed integreert rechtstreeks met Van Duijnen Horeca Service.

  • In één oogopslag zien wat er getapt is
  • Real time inzicht en controle
  • Verhoog uw drankomzet tot wel 30%
  • Geen kasverschillen, geen verspilling
  • Houd tijd over om uw service te optimaliseren

14 dagen gratis proefperiode

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
error
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past

Door op 'Begin met je gratis proefperiode' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Kassa Koopgids 2018

Mobiele technologie in bars & café’s ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar het werkt ook efficiënter en het verandert de manier waarop bar managers met hun gasten communiceren. Maar wat zijn nu de andere voordelen van mobiele technologie, behalve draagbaarheid?

  • Betrouwbaarheid & connectiviteit
  • Betalingssnelheid
  • Klantgerichtheid
Kassa Koopgids 2018