10 manieren hoe ons Restaurant kassasysteem helpt om je lunchroom of bakkerij succesvol te maken

1. Eenvoudig te leren en te gebruiken

1. Eenvoudig te leren en te gebruiken

Jij en jouw medewerkers zijn snel gewend aan Lightspeed Restaurant kassasysteem. De intuïtieve gebruikersomgeving zorgt ervoor dat je nieuwe medewerkers meteen bestellingen kunnen opnemen. Direct aan de slag en al vanaf de eerste dag.

2. Snelle service

2. Snelle service

Neem overal in je lunchcafé bestellingen op via je iPad of iPhone en stuur ze direct door naar de koffiebar of de keuken, waardoor orders snel en nauwkeurig worden afgerond.

3. Flexibel bestelsysteem

3. Flexibel bestelsysteem

Lightspeed past zich aan aan jouw manier van het runnen van zaken. Neem bestellingen op aan de balie of aan tafel met een iPad of iPhone / iPhone touch - of schrijf het op papier en voer het in op een vaste kassa.

4. Betaal overal

4. Betaal overal

Met de geïntegreerde credit card betalingen, kan je bonnen afdrukken en rekeningen afronden vanaf je iOS-apparaat waar dan ook - in je café, terras, stand markt, kiosk of zelfs voedsel truck.

5. Accepteer alle vormen van betalingen

5. Accepteer alle vormen van betalingen

Er is geen noodzaak om je klanten te beperken. Afhankelijk van je processor, kun je contant geld, pin, credit card betalingen en zelfs spaarkaarten aannemen.

6. Minimale setup kosten

6. Minimale setup kosten

Lightspeed Restaurant kassa neemt weinig ruimte in beslag op de toonbank en komt niet met hoge onvoorziene IT-kosten. Een printer, kassalade en iPad of iPhone is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

7. Rapporten op aanvraag

7. Rapporten op aanvraag

Pas je menu en marketingstrategie aan met inzichten uit Lightspeed's ingebouwde rapportage, gepresenteerd in een dashboard met real-time data.

8. Tracking en analytics

8. Tracking en analytics

Weet wat je verkoopt en hoeveel producten er door heen gaan op een dag. Lightspeed Restaurant kassa houdt je op de top van je bedrijf doordat je je inventaris kan bijhouden, je best verkochte producten kan inzien en je je winst kan analyseren.

9. Altijd online

9. Altijd online

Lightspeed slaat al je gegevens op in de cloud, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je menu's, rapporten en verkoopgegevens. Daarnaast bieden wij back-up 4G / LTE en offline server oplossingen, zodat je altijd klaar bent voor het bedrijfsleven.

10. Gepersonaliseerde bonnen

10. Gepersonaliseerde bonnen

Laat een blijvende indruk achter met een gepersonaliseerde bon. Plaats alle informatie die de klant nodig heeft op de bon, zoals QR-codes die gekoppeld zijn aan je website of Facebook-pagina, zodat klanten in contact kunnen blijven en op de hoogte gehouden kunnen worden van bijvoorbeeld evenementen of kortingsacties.

"Het gebruik van de iPhone en de iPad om bestellingen op te nemen versnelt het proces echt.''

Helena Benge, Manager
Niche Food and Drink, London, UK
Lightspeed Restaurant klant