Hét kassasysteem voor Gent

Laat u inspireren door andere Gentenaars

Een alles-in-één kassasysteem voor uw horecazaak

Gent kent een ongeëvenaarde passie voor horeca. De meest gezellige restaurants en cafés zijn door de hele stad te vinden en Gentenaars hebben verstand van horeca, dat merkt u. Laat u ondersteunen door een slim POS systeem, zoals onderstaande Gentse ondernemers.

Balls Glory Gent

Balls & Glory

Een gehaktballen-concept, dat in 2013 werd uitgeroepen tot Beste Restaurant-concept van Europa. Balls & Glory is niet te stoppen en Wim Balieu opent zaak na zaak.

‘’Net zoals Balls & Glory een uitgepuurd restaurant-concept is, is Lightspeed een uitgepuurd kassa-concept.’’

Otomat

Pizza, op zijn Belgisch. Midden op tafel om te delen, onder het genot van een Belgisch biertje. Dat is Otomat die al met twee vestigingen op Lightspeed draait.

 

“Ik geloofde al in cloud based systemen en wat mij aansprak was de eenvoud van het systeem. Voor andere kassasystemen moest ik mensen soms 1 à 2 dagen opleiden, bij Lightspeed duurt dat een uur of twee maar voordat iedereen ermee overweg kan. Dat is écht een kracht. Lightspeed is heel eenvoudig, heel intuïtief, dat vind ik goed. En het allerbelangrijkste wat ik erover kan zeggen is dat het systeem stabiel is, dat is wat een kassa moet zijn natuurlijk”

Bavet gent

Bavet

Dit concept is volledig gebouwd op het enige échte comfort food: pasta! Met vestigingen in Gent en Leuven een groeiend succes, draaiend op Lightspeed.

“Alles zit op één portaal, je ziet direct hoe de zaak draait en waar de verbeterpunten liggen, vanuit deze inzage kunnen we leren en groeien als keten.”

Vos Restaurant Gent

VOS

VOS bestaat uit een restaurant, koffiebar en cateringdienst en staat bekend om hoogwaardige gerechten en topservice. Met hun sharing concept gooien ze hoge ogen in de Gentse studentenbuurt.

“Bij andere kassasystemen loop je al snel aan tegen de vastigheid van het systeem, waar Lightspeed juist heel erg flexibel is.”