POSIOS is nu
Lightspeed Restaurant

Wat betekent de overname voor de klant?

In 2014 nam Lightspeed het in België gevestigde bedrijf POSIOS over, ontwikkelaar van mobiele kassasystemen voor de horeca. Het van oorsprong Canadese Lightspeed is reeds een gevestigde naam op gebied van retail kassasystemen. En nu ook de horecamarkt.
Beiden systemen draaien op de iPad en zijn gericht op de zelfstandige ondernemer. De naam is veranderd, de kern is gebleven.

Wereldwijde kennis en lokale benadering

De overname betekent een flinke stap voorwaarts. Met meer wereldwijde kennis en lokale expertise uit Gent, Montreal, Londen, New York en Amsterdam wordt het iPad kassasysteem voor de horeca elke dag nog beter. Met Lightspeed Restaurant beheert u met één systeem uw tafels, menu, personeel en zelfs de reservering en boekhouding! Hier is geen dure hardware voor nodig: het systeem werkt op een iPad, iPod of iPhone.

Doe meer met Lightspeed Restaurant

Management: Stel een goed uitgedacht menu samen, deel de tafels in en bewapen uw personeel met technologie waarmee ze betere service kunnen verlenen. Bestellen: Geef uw gasten alle vrijheid tijdens hun etentje. Herschik tafels en gerechten naar wens van uw klanten, de bestellingen komen direct uit in de keuken of bar. iPad-kassasysteem: werk sneller en gebruik een tablet om te bedienen, managen en bij te houden hoeveel omzet u draait.

Een nieuw product erbij

Met Lightspeed Restaurant kunt u niet alleen perfect uw restaurant managen; het maakt u ook een trendsetter. Met het Self-Order Menu bestellen gasten hun gerechten zelf via een digitaal menu en sturen ze hun bestellingen rechtstreeks door naar de keuken. Een unieke beleving en positief voor uw omzet. Snellere service, geen fouten, en een moderne uitstraling die zeker indruk maakt.

Een kassasysteem voor elke horecagelegenheid

Kies wat voor u van toepassing is