Laat uw gasten zelf bestellen

Met de self-order kiosk

Praat met een expert
See what our customers are saying
Our customers rate us as excellent

Minder fouten. Meer bestellingen.

Het Self-Order Menu, de eerste self-service technologie in zijn soort voor restaurants. Zorg dat uw gasten sneller en zonder miscommunicatie kunnen bijbestellen zoveel zij maar willen. De interactieve technologie verlaagt de wachttijden voor gasten en verhoogd zo uiteindelijk je sales.
Gasten zijn geneigd meer te bestellen wanneer ze de bestelling zelf plaatsen dan wanneer ze hun wensen doorgeven aan een kelner of serveerster. En de kleine iPad self-order kassa past op de tafels en ziet er elegant uit.

Halveer wachttijden en rijen

Lange rijen en wachtende gasten kosten u geld. Plaats een iPad op de tafels of bij een interactieve kiosk aan de balie en laat uw gasten zelf bestellen. Verminder de wachttijden en verhoog hun bestelvolume.

icon_resto

reduceer uw kosten

Bied betere service voor minder geld. Door gasten hun eigen bestelling te laten plaatsen, kan u het personeelsaantal beter inschatten voor elke shift. Dit helpt de arbeidskosten laag te houden.

icon_resto

Minder bestelfouten

Fouten bij de bestelling en het vergeten van gerechten en drankjes zorgen voor de meeste frustratie. Geef uw gasten zelf de controle over hun eigen bestelling. Dit zorgt ervoor dat de verzoeken precies zijn zoals de gast het wil. Foutloos.

La ferme blanche d'Asie

Het self-order menu in actie

De eigenaar aan het woord:

Ik koos voor Lightspeed Self-Order Menu omdat we meerdere eetzalen hebben. We hebben zo niet veel serveerders nodig om goede service te bieden. Gasten kiezen wat zij willen en wij brengen het snel. Klanten vinden het leuk omdat zij plaatjes en omschrijvingen van de gerechten kunnen zien.
Ding ZHong Zhang
Het self-order menu in actie
Bekijk de video
Vermijd wachtrijen

Vermijd wachtrijen

Niemand houdt van wachten in de rij. Bespaar uw gasten tijd en zorg ervoor dat iedereen snel kan bestellen met het Self-Order Menu. Gasten kunnen gemakkelijk een eigen bestelling plaatsen aan een bestelkiosk en ophalen aan de toonbank.

Val op tussen uw concurrentie

Val op tussen uw concurrentie

Laat een goede indruk achter. Customize uw tickets door uw logo toe te voegen, contactgegevens en een QR-code die leidt naar uw website of Facebook pagina — Zet er alles in wat ervoor zorgt dat uw gasten na hun bezoek nog aan u denken.

Nooit meer omkijken naar uw software

Nooit meer omkijken naar uw software

Maak u nooit meer druk om uw techniek. Ons kassasysteem is een krachtige app die gratis en automatisch wordt geüpdatet. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken om uw software, dat regelen wij.