Een betaalbare en snelle restaurantkassa waar je op kunt rekenen


Versnel het bestelproces

Geef jouw gasten de snelle service die ze verwachten. Neem bestellingen op vanaf het quick-serve scherm, welke de order direct doorstuurt naar de keuken ter bereiding, houd de wachttijden minimaal.


Houd je keuken op voorraad

icon_resto

Houd gemakkelijk bij wat de populaire items zijn, hoeveel je verkocht hebt en wat bijbesteld moet worden. Lightspeed’s restaurant kassasoftware geeft jou volledige controle over je voorraad.


Bespaar geld

icon_resto

Een restaurant kassa afgestemd op jouw wensen hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Kies voor een prijspakket dat bij jouw restaurant past en profiteer van de voordelen van het meest efficiënte en betaalbare QRS software op de markt.

Vermijd een rij

Vermijd een rij

Niemand houdt van wachten in de rij. Bespaar jouw gasten tijd en zorg ervoor dat iedereen zijn of snel kan bestellen met het Self-Order Menu. Gasten kunnen gemakkelijk een eigen bestelling plaatsen aan een kiosk en ophalen aan de toonbank.

Meer informatie

Ik ben heel blij met de software. Het personeel vindt het gemakkelijk in gebruik, het is heel gebruiksvriendelijk.

- Adam Kiesler, van restaurant North Star.
Val op tussen je concurrentie

Val op tussen je concurrentie

Laat een goede indruk achter. Customize je bonnen / tickets door jouw logo toe te voegen, contactgegevens en voeg een QR-code toe dat naar je website of Facebook pagina — zet van alles in dat er voor zorgt dat gasten na hun bezoek nog aan jou denken.


Laat je gasten terugkomen voor meer

Maak slimme beslissingen wanneer het aankomt op jouw bedrijfsvoering. Onze restaurantsoftware heeft een ingebouwde rapportage dat trends toont en inzichtelijk maakt wat jouw klanten willen.