Het kassasysteem voor schoonheids- en kapsalons

Met het Lightspeed kassasysteem kan je eenvoudig je verkoop volgen, je inventaris beheren en langdurige relaties opbouwen met je klanten uit de salon.

Eenvoudig beginnen, eenvoudig gebruiken

Met het kassasysteem van Lightspeed wint iedereen. Je klanten verwachten verwend te worden en te kunnen ontspannen in de salon. Met ons kassasysteem wordt het proces van verkopen en de inkoop van voorraad een stuk eenvoudiger. Zo heb je meer tijd over voor het opbouwen van relaties met klanten.

Software support

Het is makkelijk. De software van Lightspeed Retail is zo ontworpen om het omgaan met het systeem en ons bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht je toch hulp nodig hebben, is ons support team altijd te bereiken via telefoon, e-mail of live chat.

Zorgeloos en veilig

Bij Lightspeed Retail hoef je geen software te installeren, geen back-ups te maken en geen updates uit te voeren. Je gegevens staan veilig opgeslagen in je eigen cloud gebaseerde omgeving, waar je toegang tot hebt vanaf elke locatie met een werkende internetverbinding. Je hoeft nooit meer bang te zijn om gegevens te verliezen als gevolg van problemen met je computer.


14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Moet bestaan uit minimaal 10 tekens

Gebruik een geldig e-mailadres

E-mailadres is al in gebruik

Minimaal 6 tekens

Selecteer een branche

Door op Begin met uw gratis proefperiode te klikken, gaat u akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.