Café Lennep

Amsterdam

Het biercafé annex rotisserie is gelegen in aan de Jacob van Lennepkade in Oud-West. Met een terras aan het water serveren ze behalve Belgische biertjes, ook Franse kippetjes van het spit. Het interieur laat zich beschrijven als "New Yorkse bistro met de Amsterdamse bluf". De café-manager gebruikt Lightspeed in alle facetten: van bestellingen & voorraadbeheer tot rapportage aan de eigenaar.

Café Lennep - Amsterdam

Manager Ashraf Ohoudi aan het woord over de unieke rotisserie van Café Lennep en het werken met Lightspeed.

“"Het is druk, mensen wisselen van tafel, maar bestellingen belanden altijd bij de juiste gasten dankzij de overzichtelijke tafelindeling die Lightspeed biedt."”

Orders vooraf instellen

Thuis op de pc of iMac, onderweg op de iPhone, op de zaak via de iPad. De manager heeft overal toegang tot het Lightspeed kassasysteem. "We kunnen precies zien hoeveel biertjes of wijnen er verkocht zijn op een dag",zegt café-manager Ashraf. Door de inzichtelijke dagrapportage kan hij daarom vroegtijdig inkooporders klaarzetten voor de groothandel. "Ja dat doe ik eigenlijk altijd thuis vanaf de bank, is dat erg? Het gaat zo makkelijk." lacht Ashraf

Visueel sterk menu

Bier, kip en soep van de dag. Café Lennep heeft vaak een special of een ander menu. Het is daarom van belang dat het kassasysteem makkelijk aan te passen is. Lightspeed snapt dat, daarom kunt u snel menu items toevoegen en ook snelkeuze menu's en combi's instellen. Ook kunt u mooie foto's toevoegen van gerechten of wijnen. Dit scheelt uitleg aan tafel door de kok.

Tafelindeling

Tafelindeling

Maak uw eigen restaurant of bar na 
Café Lennep is een populaire bar met meer dan 10 biertaps. Maar het is ook een plek om een lekker kippetje te eten met een grote groep vrienden of familie. Of met uw geliefde een gezellig hoekje op te zoeken. Met vriendinnen een drankje op het terras te doen. Al deze tafels en stoelen corresponderen met de rekening in het kassasysteem. Hoe hou je overzicht? Eén van de grootste voordelen van Lightspeed kassasysteem is dat de plattegrond een vrijwel exact replica is van uw restaurant, café of bar. Café manager Ashraf: “Een bestelling komt met Lightspeed kassasysteem nooit bij de verkeerde tafel aan.”

Een flexibele tafelplattegrond
Schuift u vaak met tafels in uw restaurant, bakkerij of café? Met Lightspeed kunt u heel gemakkelijk de tafelindeling aanpassen. Dit gaat met enkele swipes. Er is geen installateur of expert voor nodig om wijzigen aan te brengen. Dit kunt u zelf, mits u management gebruikersrechten hebt op het systeem.

Gratis Lightspeed Restaurant Proefperiode

Probeer ons product gratis — ontdek hoe het uw onderneming kan veranderen.

Het kassasysteem voor op het terras

Het kassasysteem voor op het terras

Overal bestellingen opnemen
Zodra de lente aanbreekt zit iedereen in Amsterdam op het terras. Om op rokjesdag flink omzet te kunnen pakken is het van belang dat het kassasysteem de drukte aankan. Bestellingen kunnen snel worden aangeslagen op de iPad.

Makkelijk in gebruik
Bediening kan vanaf dag één met ons kassasysteem uit de voeten. Er wordt niet gewerkt met notitie’s of codes, maar met afbeeldingen. Binnen een paar klikken is een bestelling gemaakt. Een nieuwe medewerker kan zo aan de slag, zonder ingewikkelde inwerkperiode.

Mobiel betalen met je pas
Van contant geld tot PIN / Bancontact. Op het kassasysteem van Lightspeed zijn vrijwel alle betalingsopties mogelijk, afhankelijk van uw hardware (pinterminal). Willen mensen de rekening delen? Met één druk op de knop is de rekening gesplit en kan ieder voor zich op eigen wijze betalen.

“"Lightspeed is prijstechnisch gezien de beste keuze, onze hele café runt op 2 iPads en een kassa bij de bar."”