Meer omzet tijdens de feestdagen 4 tips voor horecaondernemers

Meer omzet tijdens de feestdagen 4 tips voor horecaondernemers

De feestdagen zijn een enorm winstgevend seizoen voor de horeca. Restaurantuitgaven zullen naar verwachting elk jaar met 8% stijgen tijdens deze periode. Als u tijdens het meest winstgevende seizoen van het jaar wilt kapitaliseren, heeft u een plan van aanpak nodig.

In deze gratis white paper leert u vier manieren om uw winst tijdens de feestdagen te verhogen: het plannen van het menu, het verhogen van de omzet, tafel omzet optimalisatie en het verbeteren van personeels efficiƫntie. Dit kunt u verwachten:

  • De activiteiten van het bedienend personeel (front-of-house) en keukenpersoneel (back-of-house) versnellen
  • Uw management workflows optimaliseren
  • De communicatie tussen uw bedienend- en keukenpersoneel verbeteren.

Dit whitepaper is gratis. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u nieuwsbrieven en speciale acties van Lightspeed toe te sturen.