9 redenen waarom een mobiel kassasysteem beter is voor uw restaurant

9 redenen waarom een mobiel kassasysteem beter is voor uw restaurant

Mensen zijn enthousiast over mobiele technologie in restaurants. Het ziet er gaaf uit, is veel efficiënter en leidt in sommige gevallen tot een hogere gemiddelde rekening.

Ondanks de populariteit over mobiliteit bestaat er nog steeds veel verwarring over wat het nu precies inhoudt. De meeste mensen associëren mobiele kassasystemen met draagbare apparaten die het mogelijk maken om aan tafel bestellingen te plaatsen. Maar mobiliteit biedt zoveel meer dan dat.

Waar het om draait, is de cloud. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem beschik je over ware mobiliteit. De manager en de bediening kan alles – en dan bedoelen we ook echt alles – zien en doen zolang ze internetverbinding hebben: het creëren van menu’s en tafelindeling, personeelsmanagement, bestellingen opnemen, extra wensen noteren, direct doorsturen naar de keuken en statistieken bekijken.

Het gebruik van een cloud-gebaseerd mobiel kassasysteem voor restaurants biedt heel erg veel voordelen. Wij hebben de negen belangrijkste verzameld.

Van efficiënter bestellen en sneller afrekenen tot de flexibiliteit om snel en eenvoudig menu’s en de tafelindeling te wijzigen.

Verder lezen? Download de gratis whitepaper.

 

Dit whitepaper is gratis. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u nieuwsbrieven en speciale acties van Lightspeed toe te sturen.