A/B testen en optimalisatie

De enige manier om zeker te weten dat je de juiste beslissingen neemt.

A/B testen is eenvoudiger met Lightspeed

A/B testen is eenvoudiger met Lightspeed

Met een A/B test kun je eenvoudig zien wat de impact is van een wijziging op een pagina in jouw webshop. Zo kun je bijvoorbeeld zien of een knop met een oranje kleur tot meer verkopen leidt dan een knop met een groene kleur.
De software zorgt er vervolgens voor dat de ongewijzigde pagina (met een groene kleur) en de nieuwe pagina (met een oranje kleur) even vaak en willekeurig getoond worden aan jouw bezoekers. De pagina met de meeste conversies ‘wint’ en kan vervolgens als standaardpagina worden ingesteld.

A/B testen met Lightspeed

A/B testen met Lightspeed

Wanneer je een A/B test voor je Lightspeed webshop wilt uitvoeren, kun je gebruikmaken van de app van Visual Website Optimizer . Bovendien kun je bij Lightspeed verschillende checkout modules voor jouw webshop A/B-testen. Op onze prijzenpagina kun je zien of dit ook mogelijk is voor jouw pakket.

Test uw checkout modules
Bij Lightspeed kun je kiezen uit verschillende checkout modules, zoals de one page checkout, de one step checkout en de multi step checkout. Bovendien kun je deze checkout module eenvoudig A/B testen, zodat je de meest effectieve kunt behouden.

Test jouw content
Werken oranje bestelknoppen nu beter dan groene? En werken bulletpoints beter dan lopende teksten? Met de app van Visual Website Optimizer kun je het eenvoudig A/B testen.