Het is waarschijnlijk niet het meest in het oog springende gedeelte van je winkel en je klanten zullen er niet komen, maar je magazijn...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
De term foodcost zou op de radar van elke horeca-ondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen...
Meest gelezen
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horeca-ondernemers. Niet...
De afgelopen jaren heeft de foodtruck in rap tempo aan populariteit gewonnen. Het concept heeft in de jaren 2013 en 2014 een enorme...
Ondertussen is het vijf jaar geleden dat het geregistreerd kassasysteem (GKS) het licht zag, beter bekend als de “witte kassa”....
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Recente artikelen
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Twijfelende klanten zijn een bekend fenomeen voor elke verkoopmedewerker, en vooral in winkels waar consumenten grote aankopen doen,...
Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle winkel te runnen zonder ook een webshop te hebben. En een duidelijk en up-to-date...
Als je op deze pagina bent beland, ben je ongetwijfeld op zoek naar een zo helder mogelijk overzicht van alles wat er te weten valt...
Het mag duidelijk wezen: horeca trends zijn even wispelturig als aprilse grillen. Twee jaar geleden waren maaltijdbezorging en social...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: in 2021 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 230.000 kmo’s, waarvan...
E-commerce heeft de afgelopen jaren een razendsnelle groei doorgemaakt. Onderzoek van BeCommerce wees uit dat er op één jaar tijd...
Ik was iets meer dan vier jaar eigenaar van mijn café voordat ik besloot het te verkopen. Toen ik ons café samen met mijn vrouw opende,...
Wat heeft de toekomst in petto voor de retailsector? Hoe gaat het consumentengedrag veranderen in 2023? Wat moeten (online) retailers...
Horeca software en technologie zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit moderne cafés, bars, bistro’s, restaurants en hotels....
Streepjescodes – iedereen herkent ze, maar wat zit er achter de verschillende streep- en cijfercombinaties? Meer dan je denkt. Voor...
Aan het begin van mijn horecacarrière plantte ik mijn naam in een hokje neer op een losse bladzijde in een harde kaft waar op de zijkant...
Een recent opiniestuk over de problematiek rond no-shows werd op horecaplatform Fooding door meer dan honderd horecaondernemers ondertekend,...
Duurzaam consumeren hoeft niet duur te zijn. De Franse ondernemer Nicholas Chabanne berekende dat als consumenten slechts €4 per...
Kosten zijn het minst leuke onderwerp in de horeca. Waarom? Het zijn er veel en ze wegen stevig door om de omzet. De fluctuerende markt...
Vaak bestellen gasten hun favoriete cocktail, ook al staat die mogelijk niet op de menukaart. Veel cocktails worden populair omdat...
Het bestellen via een QR-code in de horeca is sinds de pandemie bezig aan een snelle opmars. Nu restaurants terug open zijn, lijkt...
Op 7 november vond de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids plaats. De 20ste editie van de gerenommeerde gids bevat meer...
De digital customer journey, of de weg die klanten afleggen voordat ze op het knopje “aanschaffen” klikken, is langer dan je misschien...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.