Grip op je hotel restaurant

Integreer je hotel-restaurant met je PMS
en werk efficiënter


PMS integraties

Volledige grip op je data in je hotel én je hotel-restaurant. Laat je restaurant kassasysteem met je PMS communiceren en werk efficiënter en makkelijker. Boek de tafels in je restaurant direct op kamers en hou grip op gasten en personeel tegelijk.


Hotel-concept Zoku

Amsterdam, Europe

"Wij zijn echt een thuis voor onze gasten. Daarom moeten gasten niet alleen zelf kunnen bestellen, maar ook zelf op kamer kunnen boeken en vervolgens bij de chef een eigen gerecht op kunnen halen."

Play

Hotel Zoku

Run een veilige onderneming

De gegevens van jouw gasten en je onderneming moeten ten allen tijden veilig zijn. In ons kassasysteem is dat gegarandeerd. Jij kan ook zelf bepalen welke medewerkers toegang hebben tot welke gegevens. Zo is gevoelige informatie altijd afgeschermd.

Grip op je data

Omdat alle data in de cloud wordt opgeslagen kun je vanuit thuis of onderweg altijd zien wat er in je zaak gebeurt. Heb je genoeg personeel staan? Zijn producten bijna op? Reageer nooit te laat.

Efficiënt en elegant - de iPad kassa

Efficiënt en elegant - de iPad kassa

Geen grote onhandige kassas meer die de helft van je bar innemen. Werk met een iPad als touchscreen kassa en loop zelfs rond met iPads om bestellingen direct van tafel naar de keuken te sturen. Het kan allemaal.

Kies voor de nieuwe generatie kassasystemen en haal meer uit je zaak.