Restaurant

Zicht op uw hotel-restaurant

Verbind uw hotel met uw hotel-restaurant om uw gasten nog beter te helpen

Praat met een expert
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Klanten beoordelen ons met uitstekend

Zicht op uw hotel restaurant dankzij cloud technologie

Volledige zicht op uw data in je hotel én uw hotel-restaurant. Laat uw restaurant kassasysteem met uw PMS communiceren en werk efficiënter en makkelijker. Verbind bestellingen van tafels in je restaurant direct met kamers, optimaliseer uw room-service en controle op gasten en personeel tegelijk.


Werk efficienter

De kracht van moderne technologie

Lightspeed Restaurant is een cloud gebaseerd kassasysteem dat met uw PMS (property management system) integreert. Samen kunnen de systemen het hotel helpen sneller te werken, meer informatie te verkrijgen en processen vlotter te laten verlopen.

Lees meer
Praat met een horeca specialist
De kracht van moderne technologie
De kracht van data

De moderne F&B manager

De kracht van data

De F&B manager is het centrale punt waar afdelingen, informatie en data samenlopen. Met de juiste technologie in handen wordt het makkelijker de juiste beslissingen te nemen, op basis van feiten en data.

Lees de whitepaper
Download gratis whitepaper

Bestel. Overal.

Perfecte en flexibele service

Met het kassasysteem van Lightspeed kan uw personeel van overal in het hotel bestellingen opnemen en deze ook direct linken aan de kamer van de gast. Dát is service.

Lees meer
Gratis proefperiode starten
Perfecte en flexibele service
Hotel Thermae Palace
Bekijk de video

Hotel Thermae Palace

In het indrukwekkende gebouw op het strand in het Belgische Oostende wordt het succesvolle Thermae Palace hotel gerund samen met de Brasserie Albert. Een plek die historie ademt en waar nu de gastvrijheid en topservice in de spotlight staan. We hebben F&B Manager Luc Simons gesproken.

‘’Wij hebben gekozen voor Lightspeed omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt er namelijk alles in terugvinden, zoals de cijfertjes.’’
Luc Simons - F&B Manager

Run uw hotel-restaurant flexibeler en professioneler dankzij een cloud-gebaseerd kassasysteem. Met een slimme kassa kan u zich beter focussen op uw klanten om hen een onvergetelijke ervaring aan te bieden. En dàt is waar het om draait.