Bied uw gasten de beste ervaring met ons hotel-kassasysteem

Het runnen van uw bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest met een kassasysteem dat geïntegreerd is met uw PMS.

QO Hotel Amsterdam

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2017.

Zicht op het hotel restaurant dankzij cloud technologie

Hotel en hotel restaurant, centraal beheerd op één plek. Creëer een koppeling tussen uw hotel PMS-systeem en het Restaurant kassasysteem. Dat verhoogt efficiëntie en werkt makkelijker. Boek de tafels in het restaurant direct op kamers, optimaliseer uw roomservice en houd grip op gasten en personeel tegelijk.

Verhoog efficiëntie

Verhoog efficiëntie

  • Tijd is geld. Verhoog je efficiëntie met een kassasysteem dat de kans op fouten vermindert, je klantervaring verbetert, snellere service biedt en de facturatie makkelijker maakt.
  • Beheer bestellingen uit het restaurant en je roomservice vanuit één systeem
  • Stel van tevoren modifiers in zodat je sneller bestellingen kunt opnemen
  • Stuur bestellingen naar de bar of keuken en zend gangen uit op het juiste moment
Kracht van data

De moderne F&B manager

Kracht van data

F&B managers zijn het schakelpunt voor alle data-flows binnen hotel en hotel restaurant. Met de juiste data in handen wordt het makkelijker om beslissingen te nemen over o.a. inkoop, verkoop en personeel.

Hoogstaande en flexibele service

Neem overal bestellingen op

Hoogstaande en flexibele service

Met het kassasysteem van Lightspeed Restaurant kan het personeel overal in het hotel restaurant bestellingen opnemen, ook op het terras. Bestellingen kunt u direct naar de keuken doorsturen en op kamers boeken. Dát is pas efficiënt.

Lightspeed is een perfect voorbeeld van hoe technologie kan helpen met de snelheid van orders opnemen, verwerken en naar de gasten brengen. Die efficiëntie is gewoon heel belangrijk!
Sven Steijvers 1898 The Post

Ons kassasysteem helpt uw flexibiliteit en snelheid te verhogen. Dat geldt voor uw hotel en uw hotel restaurant. Versimpel uw taken en richt uw aandacht op het meest belangrijke: het gemak, plezier en welzijn van uw gasten.