Grip op je hotel restaurant

Integreer je hotel-restaurant met je PMS
en werk efficiënter


PMS integraties

Volledige grip op je data in je hotel én je hotel-restaurant. Laat je restaurant kassasysteem met je PMS communiceren en werk efficiënter en makkelijker. Boek de tafels in je restaurant direct op kamers en houd grip op gasten en personeel tegelijk.

Efficiënt en elegant - de iPad kassa

Efficiënt en elegant - de iPad kassa

Hotel restaurants zijn een uitdaging voor elke F&B manager. Rekeningen moeten op kamer geboekt kunnen worden, maar ook externe gasten moeten excellente service kunnen ontvangen. Je kunt alleen zo flexibel zijn als je kassasysteem. Kies daarom voor het krachtige cloud gebaseerde systeem wat tegelijkertijd gebruiksvriendelijk is.


Veiligheid voorop

De gegevens van jouw gasten en je onderneming moeten ten allen tijden veilig zijn. In ons kassasysteem is dat gegarandeerd. Jij kan ook zelf bepalen welke medewerkers toegang hebben tot welke gegevens. Zo is gevoelige informatie altijd afgeschermd.

Excellente service

Realiseer alle wensen van je gasten. Tafels bij elkaar schuiven of rekeningen splitten is net zo makkelijk als het boeken op een kamernummer. Zet bovendien alle nodige kennis in het systeem. Zo kun je altijd de juiste wijnen aanbevelen of de correcte informatie over bij voorbeeld allergenen geven.

Grip op je data

Omdat alle data in de cloud wordt opgeslagen kun je vanuit thuis of onderweg altijd zien wat er in je zaak gebeurt. Heb je genoeg personeel staan? Zijn producten bijna op? Heeft een werknemer nog niet ingeklokt? Wees op de hoogte en reageer nooit te laat.


Hotel-concept Zoku

Amsterdam, Europe

"Wij zijn echt een thuis voor onze gasten. Daarom moeten gasten niet alleen zelf kunnen bestellen, maar ook zelf op kamer kunnen boeken en vervolgens bij de chef een eigen gerecht op kunnen halen."

Play

Hotel Zoku

Kies voor de nieuwe generatie kassasystemen en haal meer uit je zaak.