Restaurant

Zicht op uw hotel restaurant

Integreer de restaurant kassa met uw hotel PMS.

Praat met een expert

Zicht op het hotel restaurant dankzij cloud technologie

Hotel en hotel restaurant, centraal beheerd op één plek. Creëer een koppeling tussen uw hotel PMS-systeem en het Restaurant kassasysteem. Dat verhoogt efficiëntie en werkt makkelijker. Boek de tafels in het restaurant direct op kamers, optimaliseer uw roomservice en houd grip op gasten en personeel tegelijk.

Verhoog efficiëntie

Klassieke service met moderne technologie

Lightspeed Restaurant is een cloud-gebaseerd kassasysteem dat verbindt met uw hotel PMS-systeem. U beheert zowel het hotel als het restaurant in één keer en verhoogt efficiëntie. Pas op het moment dat uw kassasysteem en PMS samenwerken, kunt u excellente service bieden.

Lees meer
Praat met een expert
Klassieke service met moderne technologie
Kracht van data

De moderne F&B manager

Kracht van data

F&B managers zijn het schakelpunt voor alle data-flows binnen hotel en hotel restaurant. Met de juiste data in handen wordt het makkelijker om beslissingen te nemen over o.a. inkoop, verkoop en personeel.

Download whitepaper

Neem overal bestellingen op

Hoogstaande en flexibele service

Met het kassasysteem van Lightspeed Restaurant kan het personeel overal in het hotel restaurant bestellingen opnemen, ook op het terras. Bestellingen kunt u direct naar de keuken doorsturen en op kamers boeken. Dát is pas efficiënt.

Lees meer
Start een gratis demo
Hoogstaande en flexibele service

Ons kassasysteem helpt uw flexibiliteit en snelheid te verhogen. Dat geldt voor uw hotel en uw hotel restaurant. Versimpel uw taken en richt uw aandacht op het meest belangrijke: het gemak, plezier en welzijn van uw gasten.