Vestibule

Gebruikt Lightspeed Retail en eCom sinds 2016

Hét kassasysteem voor kledingwinkels

Het alles-in-één kassasysteem waar retailers op kunnen bouwen

Vestibule

Gebruikt Lightspeed Retail en eCom sinds 2016

Laat het kassasysteem voor u werken

Van voorraadbeheer tot rapportages en data inzichten. Het Lightspeed kassasysteem helpt u uw kledingwinkel naar het volgende niveau te brengen.

Voorraadbeheer

Beheer uw voorraad, retourzendingen en zelfs uw online verkopen op één platform, uw kassasysteem. Personaliseer het systeem door logo's, foto's en eigen etiketten toe te voegen om het kassasysteem helemaal uw eigen te maken.

Lightspeed geeft ons veel meer vrijheid dan ons vorige systeem, doordat er mogelijkheden zijn om zelf te ontwikkelen en zo Lightspeed te vormen naar je eigen wensen qua design of functionaliteit. Van het aanpassen van een label voor op je producten tot eigen integraties via API, maar zeker voor de webshop zijn er mogelijkheden genoeg. Van uitgebreide aanpassingen tot simpele verbeteringen.
Spencer Samuels - E-commerce Manager Avenue Store & Lockwood Skateshop

Grip op uw data

Verkrijg duidelijk inzicht in uw omzet per dag, week of maand met uitgebreide en duidelijke rapporten. Vergelijk de data en beoordeel de prestaties van uw personeel op feitelijke basis. Lightspeed biedt talloze geïntegreerde rapporten, waardoor u altijd de juiste beslissingen kan nemen.

De Omnichannel oplossing

Uw klant denkt allang niet meer in online en offline. Waarom zou u dat wel doen? Biedt uw klanten de kans om zowel online als offline to shoppen, 24/7. Beheer uw voorraad gemakkelijk vanaf één plek, zodat u altijd zicht heeft op verkopen en nooit meer te veel verkoopt.

Voordat we met Lightspeed werkten, hadden we twee losse systemen, een kassasysteem en een ecommerce platform. Het werkte niet samen, er werd veel te veel verkocht, de voorraad klopte niet en qua inzichten in cijfers was het allemaal omslachtig. Met Lightspeed hebben we al deze problemen niet meer, en dat werkt heel prettig.
Spencer Samuels - E-commerce Manager Avenue Store & Lockwood Skateshop

14 dagen gratis uitproberen

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Kassa Koopgids 2019

Kassa Koopgids 2019

Op zoek naar een (nieuwe) kassa? In de Kassa Koopgids 2019 vindt u de complete checklist voor het kopen van een modern kassasysteem dat u helpt uw kledingwinkel te doen groeien.

  • Negen criteria waar u op moet letten bij het uitzoeken van een kassasysteem
  • Wat is omnichannel en hoe kan u het inzetten?
  • Features die belangrijk zijn voor uw kledingwinkel