Het kassasysteem dat meegaat met de trend

Omdat ook uw techniek recent moet zijn

Gratis proberen
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Duidelijk beeld van uw voorraad en winkel

Duidelijk beeld van uw voorraad en winkel

Beheer uw voorraad, uw retourzendingen, uw personeel en zelfs uw online verkopen binnen uw kassasysteem. Zorg er bovendien met een individueel aanpasbare interface voor dat uw kassasysteem precies bij uw merk past. En vergeet niet uw klantrelaties te verbeteren door gepersonaliseerde klantprofielen binnen het systeem aan te maken.

Overzicht van uw voorraad

Productvarianten, masterorders, serienummers en productbundels. Alles wat de fashionretailer nodig heeft om efficient te kunnen werken.

Koppel uw online winkel

Beheer uw online en je offline voorraad vanuit één centrale plek. Met omnichannel blijft uw winkel altijd beschikbaar en verkoopt u meer.

Meten is weten

Weten welke producten het beste verkopen, welke niet. Inzicht in uw piek- en daluren en de verkoopstatistieken van uw werknemers.

Clouds of Fashion

In België is er een bijzonder tof concept te vinden. Online, offline én als pop-up concept. In Gent, Antwerpen en Knokke. De roze wolkjes behoren tot het mode-concept van Clouds of Fashion. Een merk wat staat voor betaalbare mode met een focus op girlpower.

Gent, Antwerpen, Knokke

Duidelijk beeld van uw data

Uitgebreide rapportages

Verkrijg door middel van uitgebreide rapportages duidelijk inzicht in uw omzet per dag, week of maand. Vergelijk de data met andere tijdstippen en beoordeel de prestaties van uw personeel op feitelijke basis. Wij hebben talloze overzichtelijke rapporten voor u beschikbaar gesteld. Zo neemt u altijd de juiste beslissingen.

Gratis proberen
Uitgebreide rapportages
Omnichannel

Uw winkel 24u open

Omnichannel

Uw klant denkt al lang niet meer in online óf offline. U wel? Beheer uw offline en online winkel vanuit één centrale plek, ook uw voorraad. Producten die in de winkel verkocht worden zijn automatisch online niet meer beschikbaar en u kan de voorkeuren die een klant online heeft ook offline in uw kassa bekijken.

Gratis proberen
Niet meer omkijken naar uw software

Niet meer omkijken naar uw software

Maak u nooit meer druk om uw techniek. Ons kassasysteem is een krachtige app die gratis en automatisch wordt geüpdatet. Zo hoeft u zicht nooit meer druk te maken om uw software, dat regelen wij.