Retail

Het kassasysteem voor duizenden fashion winkeliers

Omdat ook uw software van nu moet zijn.

Start een gratis demo

Laat het kassasysteem voor u werken

Van voorraadbeheer tot rapportages en data insights. Het kassasysteem van Lightspeed helpt u uw winkel naar een hoger niveau te tillen

Grip op de voorraad en de winkel

Grip op de voorraad en de winkel

Beheer uw voorraad, retourzendingen, personeel en zelfs uw online verkopen binnen het kassasysteem. Voeg eigen foto's en een logo toe om het kassasysteem helemaal bij het merk te laten passen. En vergeet niet uw klantrelaties te verbeteren door gepersonaliseerde klantprofielen binnen het systeem aan te maken.

Zicht op de voorraad

Productvarianten, masterorders, serienummers en productbundels. Alles wat de fashionretailer nodig heeft om efficiënt te kunnen werken.

Koppel uw online winkel

Beheer uw online en offline voorraad vanuit één centrale plek. Met Omnichannel houd u uw winkel altijd open en maakt u meer omzet.

Meten is weten

Weten welke producten het beste verkopen, welke niet. Inzicht in uw piek- en daluren en de verkoopstatistieken van uw medewerkers.

Grip op uw data

Uitgebreide rapportages

Verkrijg door middel van uitgebreide rapportages duidelijk inzicht in uw omzet per dag, week of maand. Vergelijk de data met andere tijdstippen en beoordeel de prestaties van uw personeel op feitelijke basis. Wij hebben talloze geïntegreerde rapporten voor u beschikbaar gesteld. Zo neemt u altijd de juiste beslissingen.

Start een gratis demo
Uitgebreide rapportages
Omnichannel

Houd de winkel 24 uur open

Omnichannel

Uw klant denkt al lang niet meer in online en offline. Waarom u wel? Beheer uw fysieke en online winkel vanuit één centrale plek, ook uw voorraad. Verkoopt u een product in de fysieke winkel? Dan wordt dit van de gehele online en offline voorraad afgetrokken. Ook kunt u klantgegevens via het kassasysteem opslaan en te allen tijde terugzien.

Start een gratis demo
Geen omkijken naar uw software

Geen omkijken naar uw software

Ons kassasysteem is een krachtige app die updates automatisch doorvoert. Zo heeft u altijd de meest recente Lightspeed-tools bij de hand en kunt u uw aandacht richten op uw core-business: prachtige juwelen en sieraden aanbieden, natuurlijk met de allerbeste service.

20%

gemiddelde groei in uw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor u, altijd en overal