Het kassasysteem
voor uw drankenhandel

Een krachtig, eenvoudig te gebruiken
kassasysteem voor drankenhandel

Retail software

Lightspeed Retail is een kassasysteem en voorraadbeheer systeem geschikt voor drankenhandel. De eenvoudig te gebruiken software stelt je in staat om de verkoop te volgen, je voorraad te beheren en medewerkers te volgen. Alle functies die je nodig hebt om je drankenhandel te beheren zijn geïntegreerd in ons snelle en eenvoudige systeem.

Superieure klantervaring

Wij bouwen software dat gemakkelijk te gebruiken is omdat we luisteren naar de feedback van drankenhandel zoals die van jou. Wij maken veranderingen waardoor jij in staat zal zijn om je drankenhandel eenvoudiger te runnen en de ervaring van klanten te verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor een boost van je omzet.

Betaalbaar en schaalbaar

Wij bieden een kassasysteem aan voor zowel kleine als grote ondernemers, en dat tegen een klein maandelijks bedrag. Begin klein, en groei met ons.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is om het Lightspeed Retail kassasysteem te gebruiken. Ons cloud gebaseerde systeem vereist geen downloads of software-installaties. En, als je hulp nodig hebt, staat ons support team voor je klaar.

Veilig

Vergeet virussen, hardware fouten of andere zaken die van invloed kunnen zijn op je gegevens. Onze software is veilig en vrij toegankelijk vanaf iedere computer met een internetverbinding. Met ons cloud gebaseerde systeem hoef je nooit back-ups te maken of updates uit te voeren en hoef je je geen zorgen te maken over problemen met je computer. Je gegevens zijn altijd veilig en gaan nooit verloren.