Het kassasysteem voor de horeca

Het kassasysteem voor de horeca waarmee u een betere klantbeleving kunt aanbieden. Ons kassasysteem in de cloud heeft zelfs een offline-modus, zodat uw onderneming altijd soepel blijft draaien.

Start gratis proefperiode Vraag een offerte aan

iPad kassasysteem voor de horeca

De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en zowel tijd als geld te besparen.
24/7

Gratis 24/7 ondersteuning

Onze helpdeskhelden zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wat er ook aan de hand is, zij zijn er om u stap voor stap te begeleiden bij eventuele problemen.

Minimale installatiekosten

Geen dure ingewikkelde hardware. Een printer, kassalade en een iPad of iPhone is alles wat u nodig heeft.

Meer tevreden klanten

U kunt klanten makkelijker bedienen met een mobiel kassasysteem dat u kunt meenemen naar de tafel. In één oogopslag ziet u alle menu items. De bestelling is in een paar klikken gedaan.

Makkelijk in gebruik

Train uw personeel snel. Iedereen kan al vanaf de eerste dag bestellingen opnemen en direct doorsturen naar de keuken.

Het juiste kassasysteem
voor uw bedrijf

Of u nu één restaurant heeft of een keten, het iPad kassasysteem van Lightspeed is ontwikkeld om u te laten groeien. Kies uw type horeca onderneming en ontdek waarom wij de beste keus zijn.


Volledig tafelbeheer

Wijs zitplaatsen aan klanten toe, volg het tafelverloop, voeg tafels samen of splits deze en deel heel gemakkelijk de rekening – dit zorgt voor een in alle opzichten naadloze klantbeleving.


Het oog wil ook wat

Lightspeed horeca kassasysteem biedt een vloerplan dat precies een afspiegeling is van uw restaurant of café. Niet alleen zien al uw medewerkers het systeem, ook de klanten kunnen een blik werpen op uw kassasysteem. Een professionele uitstraling is een must.


Snel begrijpelijk

De praktische kant van een visueel sterk product is dat nieuw personeel heel snel de tafelzetting door heeft. Met een iPad in de hand gaat een bestelling opnemen op uw kassasysteem heel gemakkelijk.


Flexibel

Stel er komt een grote groep binnen, u wilt er een tafel bij. Dit is zo aangepast in het kassasysteem. Neem de bestelling per tafel op of per stoel.


Direct zicht op uw personeel en omzet

Dankzij real-time gegevens en overal toegankelijke rapporten stelt Lightspeed u in staat om meer weloverwogen beslissingen te nemen. Houd de voorraad bij, bepaal de winstgevendheid en hardlopers en bekijk hoe medewerkers presteren, dankzij heldere en gemakkelijk te begrijpen rapporten.


Gebruikersrechten

Met Lightspeed zit u achter het stuur. Houd toezicht op systeemtoegang, maak individuele gebruikersaccounts aan en voeg waar nodig restricties toe.

Ieder een eigen workflow
In een restaurant, bar of cafe draait alles om snelle en goede service. Elk personeelslid heeft een andere workflow en bepaalde stappen die daarbij horen. Door een gebruikersprofiel aan te maken heeft iedereen direct zijn of haar eigen scherm voor zich. De kok ziet het orderscherm, de barman het cocktailmenu en de bediening het tafelplan.

Autorisatie en restrictie
Bepaal wie er bevoegd is om een prijs aan te passen tijdens het afrekenen. En wie er producten kunnen toevoegen aan het menu. Dit kan handig zijn wanneer er onderscheid is tussen vast personeel en seizoenskrachten.


Tarieven

Lightspeed biedt tarieven per maand of per jaar, afhankelijk van de bedrijfstak van uw onderneming. U vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk onze tarieven

Creëer en bewerk uw menu online

Voeg items aan uw menu toe, compleet met afbeeldingen, namen en prijzen – en dat alles online. Met een internetverbinding kunt u vanaf elke locatie wijzigingen aanbrengen.

Gerecht of menu
U hoeft niet elke gerecht apart aan te klikken. U kunt ook een keuzemenu instellen met meerdere gangen. Kies het menu en selecteer via een pop-up snel een ‘soep’ of ‘salade’ als voorgerecht. Ook kunt u vooraf combo menu’s instellen, waarbij een klant bijvoorbeeld kunt kiezen tussen saté met friet of met rijst.

Modifiers en cooking levels
Toevoegingen: cola met limoen, mayonnaise bij de friet, kaas op een hamburger, toppings op een pizza. Mensen hebben altijd extra wensen. Maak snel een notitie aan. Of bij veelvoorkomend verzoek stel een modifier in. Ook kun je cooking levels instellen, denk aan: medium, rare en well-done.


Printers, servers en kassalades

Overal bestellingen afdrukken
Installeer printers op uw toonbank, in de keuken en de bar, of geef uw medewerkers mobiele printers. De lay-out en talen kunnen naar wens worden ingesteld. Lightspeed biedt een assortiment aan zowel thermische als keukenbestendige printers aan. Kassabonpapier is op verzoek leverbaar.

Geen risico, altijd online
Een lite server zorgt ervoor dat wanneer uw internetverbinding niet sterk genoeg is of plotseling uitvalt, uw horeca kassasysteem blijft werken op uw lokale WiFi.


Voor België: de Blackbox

Lightspeed Restaurant biedt een geregistreerd kassasysteem (incl. blackbox aka zwarte doos) met certificaat, waardoor u uw zaak beter kan beheren en u volledig voldoet aan de wet . Wij helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem.


Afrekenen met de horeca kassa

Makkelijk orders splitten
Wil een grote groep een rekening delen? Geef aan in hoeveel delen de kassabon gedeeld moet worden en de rekening wordt automatisch gesplitst. U kunt ook rekeningen overzetten naar een andere tafel. Of maak een bon op zitplaats in plaats van tafel.

Promoties
Stel uw kassasysteem in op time events, zoals bijvoorbeeld Happy Hour of andere kortingsacties op bepaalde tijden.


Ontdek waarom zij voor Lightspeed kiezen


LO, van chef-kok Wout Bru

"Het systeem is snel, efficiënt, en de klantenservice is uitstekend. Wanneer er een probleem is, biedt Lightspeed, zowel doordeweeks als in het weekend, een snelle reactie en goede service".

Afspelen

LO, van chef-kok Wout Bru

  • Alice

    "Het aanpassen van de tafelindeling, het menu en de prijzen gaat zo simpel en gemakkelijk met Lightspeed."

  • La Nouvelle Seine

    La Nouvelle Seine is een klassiek Frans restaurant in het hart van Paris. Het is zowel een restaurant als een theater, dus snelle service is cruciaal.

  • Pizzabakkers

    "Lightspeed helpt ons overzicht te houden. Met zoveel locaties - en meerdere eigenaren - wilden we sowieso voor een kassasysteem in de cloud gaan. En de horeca insteek van Lightspeed past goed bij ons bedrijf."


Gratis proefperiode

Probeer ons product gratis — ontdek hoe het uw onderneming kan veranderen.

Start een gratis proefperiode