Uw webshop software om online te verkopen

Demo proberen Praat met een expert

Dé eCommerce software voor uw webshop

U wilt succesvol online verkopen? Lightspeed eCom is de meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimaliseerde webshops - met de mooiste designs.

20%

gemiddelde groei in uw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor u, altijd en overal

50.000 ondernemers vertrouwen al op Lightspeed

Café Couture

Ik vond het fantastisch dat ik bij een firma terechtkwam die al gedacht had aan dingen waar ik zelf nog niet aan had gedacht.

Clouds of Fashion

Alles is gewoon echt veel makkelijker geworden, [...] het scheelt heel veel tijd en het is professioneel.

Yay

We zijn direct begonnen met Lightspeed, voornamelijk vanwege het synchroon lopen van de voorraad. Dat dat bestaat vind ik mooi en dan moet je daar gebruik van maken.

Meer lezen & leren

Download onze gratis whitepapers voor handige tips en advies om uw onderneming te doen groeien

Start uw eCommerce demo

Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Door op 'Begin met je gratis proefperiode' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Hoe helpt Lightspeed mij bij de bouw van mijn webshop?

Lightspeed eCommerce biedt alle tools om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. De Lightspeed Theme Store biedt meer dan 60 webdesigns die allen naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vele Lightspeed Apps voor bijv. SEO optimalisatie, pakketverzending en internationale verkoop.

Klopt het dat ik bij Lightspeed mijn webshop en winkel met elkaar kan synchroniseren?

Ja, dat klopt. Wij noemen het Omnichannel. Dit betekent dat u uw online en offline voorraad en verkopen terug kunt vinden in het Retail kassasysteem. Zo heeft u alle klantgegevens, producten, voorraad en verkoopdata op één plek. Dankzij de cloud, zijn alle bedrijfsgegevens toegankelijk via verschillende devices (iPad, iPhone of laptop).

Wat is het voordeel van een SaaS platform?

SaaS is perfect voor iedereen die snel een professionele webshop wilt opzetten zonder developers. Wilt u de webshop-content aanpassen, een nieuwe webpagina toevoegen of de gehele webshop een nieuw design geven? Ook dat kan eenvoudig met een SaaS platform, zelfstandig zonder een externe developer. Dat bespaart veel tijd en voorkomt hoge kosten.

Hoe veilig is mijn Lightspeed webshop?

Alle Lightspeed webshops kunnen beveiligd worden met een SSL certificaat. Dit is een cryptografische sleutel die zorgt voor een veilige verbinding voor data-uitwisseling. De SSL-verbinding kunt u herkennen aan het slotje in de zoekbalk, het woord ‘Veilig’ en de ‘https://’ in de URL. Dit is bijzonder belangrijk voor klanten die via de zoekmachines kunnen zien wanneer een website niet SSL beveiligd is.

Hoe koppel ik een domeinnaam aan mijn webshop?

U kunt een domein registreren bij hostingpartijen. Via de hostingpartij kunt u een domein op twee manieren koppelen: via een Nameserver-koppeling of een DNS-koppeling. Bij een Nameserver-koppeling loopt zowel uw webshop als uw e-mail via Lightspeed. Wilt u liever volledige controle houden over uw e-mail? Kies dan voor een DNS-koppeling.