Alles wat u nodig heeft om online te verkopen

Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Randy van ABOUT Lifestyle.

Draait op Lightspeed Retail en eCom sinds 2016.

Dé eCommerce software voor uw webshop

Succesvol online verkopen? Lightspeed eCom is de meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimaliseerde webshops - met de mooiste designs.

20%

gemiddelde groei in uw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor u, altijd en overal

50.000 ondernemers vertrouwen al op Lightspeed

Café Couture

"Ik vond het fantastisch dat ik bij een firma terecht kwam die al aan gedacht had waar ik nog aan moest denken"

Start uw eCommerce demo

Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Hoe helpt Lightspeed mij bij het opzetten van mijn webshop?

Lightspeed eCommerce biedt alle tools om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. De Lightspeed Theme Store biedt meer dan 60 webdesigns die allen naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vele Lightspeed Apps voor bijv. SEO optimalisatie, pakketverzending en internationale verkoop.

Klopt het dat ik bij Lightspeed mijn webshop en winkel met elkaar kan synchroniseren?

Ja, dat klopt. Wij noemen het Omnichannel. Dit betekent dat u uw online en offline voorraad en verkopen terug kunt vinden in het Retail kassasysteem. Zo heeft u alle klantgegevens, producten, voorraad en verkoopdata op één plek. Dankzij de cloud, zijn alle bedrijfsgegevens toegankelijk via verschillende devices (iPad, iPhone of laptop).

Wat is het voordeel van een SaaS platform?

SaaS is perfect voor iedereen die snel een professionele webshop wilt opzetten zonder developers. Wilt u de webshop-content aanpassen, een nieuwe webpagina toevoegen of de gehele webshop een nieuw design geven? Ook dat kan eenvoudig met een SaaS platform, zelfstandig zonder een externe developer. Dat bespaart veel tijd en voorkomt hoge kosten.

Hoe veilig is mijn Lightspeed webshop?

Alle Lightspeed webshops kunnen beveiligd worden met een SSL certificaat. Dit is een cryptografische sleutel die zorgt voor een veilige verbinding voor data-uitwisseling. De SSL-verbinding kunt u herkennen aan het slotje in de zoekbalk, het woord ‘Veilig’ en de ‘https://’ in de URL. Dit is bijzonder belangrijk voor klanten die via de zoekmachines kunnen zien wanneer een website niet SSL beveiligd is.

Hoe koppel ik een domeinnaam aan mijn webshop?

U kunt een domein registreren bij hostingpartijen. Via de hostingpartij kunt u een domein op twee manieren koppelen: via een Nameserver-koppeling of een DNS-koppeling. Bij een Nameserver-koppeling loopt zowel uw webshop als uw e-mail via Lightspeed. Wilt u liever volledige controle houden over uw e-mail? Kies dan voor een DNS-koppeling.