Evenementen

Welkom op de evenementen-pagina. Hier vindt u een overzicht van alle events die door Lightspeed georganiseerd worden, of waarop Lightspeed aanwezig zal zijn.

horeca event

Horecavabeurs Bredene

Horecabeurs Bredene is de vakbeurs voor iedereen die actief is in de horeca. Tijdens deze 3 dagen wordt u ondergedompeld in de wereld van culinaire trends en nieuwe producten. Via onze partner Tills Solutions die aanwezig is op het event komt u alles te weten over Lightspeed.

Autonoom Gemeentebedrijf Bredene
Ontdek meer

Modern Hospitality Show

De Modern Hospitality Show is hét event voor horecaondernemers. Hier vind je de nieuwste trends voor eten, drinken en design. Bezoek Lightspeed op stand 220.

Antwerp Expo
Ontdek meer

Afgelopen events

Masterclass | Grow your business

Lightspeed Masterclass is een informeel en inspirerend event, waarbij verschillende experts en ondernemers hun kennis delen over wisselende onderwerpen. Kom langs en leer meer over hoe u uw onderneming kunt optimaliseren!

Brugge
Schrijf u in
Antwerp Fashion Weekend:

Antwerp Fashion Weekend

Lightspeed is dit jaar hoofdsponsor van het Antwerp Fashion Weekend. De volledige stad wordt omgetoverd tot een paradijs voor modeliefhebbers. Ontdek samen met Lightspeed de nieuwste voorjaarstrends!

Antwerpen
Ontdek meer

Chef 19

Chef 19 is een exclusief vakevent voor culinaire professionals. Hier vindt u de meest vernieuwende culinaire producten en heerlijke masterclasses, allemaal op één plek. Ontdek hier hoe Lightspeed uw onderneming kan laten groeien op stand 268.

Kortrijk Xpo
Ontdek meer

Brussels Fashion Days 19

Brussels Fashion Days is het jaarlijkse mode-evenement in Brussel. Ontdek drie dagen lang de nieuwste trends en veelbelovende ontwerpers. Lightspeed is de officiële partner van dit evenement.

Tour & Taxis, Brussel
Ontdek meer

Connect19

Lightspeed Connect is het grootste omnichannel event in de Benelux voor online en offline retailers. Onder het motto ‘Connect the dots. Grow your business’ delen keynote sprekers hun inzichten en krijgt u alle handvatten aangereikt om uw onderneming te laten groeien.

Jaarbeurs, Utrecht
Ontdek meer

Horeca Expo

Horeca Expo is al 30 jaar de grootste horeca totaalbeurs in België. Op dit event vindt u een ruim aanbod exposanten, en een uitgebreid aanvullend programma met o.a. workshops, wedstrijden en kookdemo's.

Flanders Expo
Ontdek meer