Een professionele webshop maken

Doet u met Lightspeed eCommerce

Alles om uw eigen webshop te maken

Met Lightspeed eCommerce hoeft u niets te installeren en bent u niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden de meest uitgebreide oplossing met o.a. de laagste iDeal kosten (v.a. 19 cent), keuze uit honderden apps en responsive templates. Zo kunt u direct uw webshop bouwen.

Webshop voor slimme ondernemers

Webshop voor slimme ondernemers

Complete webshop software
Lightspeed biedt een compleet e-commerce platform voor het MKB, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel ‘in the cloud’. Met onze software kunt u direct een webshop maken zonder technische voorkennis. Kies een template, importeer uw producten, kies zelf uw url's en ga aan de slag.

Groot partnernetwerk
Wilt een boekhoudpakket koppelen? Lightspeed heeft meer dan 150 partners en apps waarmee u de software kunt koppelen. Installeer krachtige plugins voor marketing, sales, klantenservice, voorraadbeheer, boekhouding en nog veel meer. U kunt uw webwinkel maken zoals u het wilt.

Het webshop totaalpakket

Het webshop totaalpakket

Het belangrijkste is dat u met Lightspeed's webshop software volledige controle over de voorraad, orders en retourzendingen heeft. Maar andere aspecten van online ondernemen spelen ook een grote rol.

De kracht van onze software ligt in de sterke SEO en Marketing die u kunt inzetten voor uw webshop. Met een template engine en API kan is onze software zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.

Waarom professionals voor Lightspeed kiezen

SEO-tools, responsive designs en veilige hosting

SEO-tools, responsive designs en veilige hosting

1. Zoekmachinevriendelijk (SEO)
Natuurlijk wilt u dat uw webshop goed vindbaar is in Google. Daarom zit Lightspeed eCom boordevol met zoekmachine optimalisatie tools.

2. Standaard responsive designs
Steeds meer mensen kopen via hun smartphone. Daarom heeft u een responsive design webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten. Een mobiele webshop is ook beter voor uw vindbaarheid.

3. Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van uw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maakt Lightspeed gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS.

Bepaal zelf en betaal minder

Bepaal zelf en betaal minder

4. Geen technische kennis nodig
Waarom zou u een cursus moeten volgen om uw webshop te kunnen beheren? Of dure ontwikkelkosten betalen? Bij Lightspeed kunt direct aan de slag, ook zonder technische kennis.

5. Design volledig naar wens aanpasbaar
Hoe beter uw webshop eruit ziet, hoe meer u verkoopt. Daarom kunt u het design van uw webshop volledig naar wens aanpassen met een handige HTML/CSS editor.

6. Laagste iDEAL-kosten
Online shoppers betalen niet alleen voor een product, maar ook voor het gebruik van een betaalmethode. Lightspeed Payments biedt de laagste tarieven (vanaf 19 cent) in de markt.

De kracht van Lightspeed eCom

De kracht van Lightspeed eCom

Het uitgangspunt
U kiest voor ons wanneer u een serieuze e-commerce ondernemer bent. U wilt een professionele webshop maken. Lightspeed webshopsoftware is de juiste keuze als marketing en SEO belangrijk voor u zijn. Wanneer u wilt dat uw producten bovenaan in de zoekresultaten staan. En uw webshop helemaal 'eigen' is, een door uw gekozen look & feel.

Onze missie
Wij zijn Lightspeed eCom gestart met het idee dat u als ondernemer zich moet kunnen richten op de marketing van uw webshop, zonder u zorgen te maken over het technisch onderhoud. Onze webwinkelsoftware maakt voorraadbeheer makkelijk, verkoopdata inzichtelijk en heeft de meeste uitgebreide marketingtools en apps store die ervoor zorgen dat uw website en producten optimaal scoren in de zoekmachineresultaten.

Een webshop bouwen was nog nooit zo simpel.

Helpt Lightspeed mij bij het maken van mijn webshop?

De software van Lightspeed eCommerce biedt alle tools die u nodig hebt om eenvoudig in een korte tijd een webshop op te zetten. Toegang tot de Lightspeed Theme Store, waa u meer dan 60 webdesigns vindt die naar eigen smaak aanpasbaar zijn, en de mogelijkheid tot het gebruik van Lightspeed Apps voor o.a. SEO optimalisatie en pakketverzending maakt het bouwen van een webshop een stuk overzichtelijker. Mocht je er alsnog niet uitkomen: we bieden aan al onze nieuwe klanten een persoonlijke onboarding aan, én onze 24/7 support zit altijd voor je klaar.

Is het een probleem als ik een webshop naast mijn winkel wil openen?

Dat is geen enkel probleem. Lightspeed Retail en Lightspeed eCom zorgen ervoor dat uw winkel en webshop met elkaar kunnen synchroniseren, zo kunt u omnichannel ondernemen. Dit betekent dat u al uw voorraad en verkopen – zowel online als offline – terug kunt vinden in uw Retail kassasysteem. Op die manier heb je alle klantgegevens, producten, voorraad en verkoopdata op één plek.

Waarom zou ik kiezen voor een SaaS platform in plaats van Open Source?

Een SaaS platform geeft u de mogelijkheid om snel een professionele webshop op te zetten zonder dat je developers nodig hebt. Of u nou de content op de site wilt aanpassen, een nieuwe pagina wilt toevoegen of de volledige webshop een nieuw design wilt geven; een Saas platform maakt het mogelijk om het zelf te doen. Daarnaast worden updates automatisch doorgevoerd. Zo bespaart u tijd en ben je onverwachte (hoge) kosten voor.

Wat voor support biedt Lightspeed aan bij aanschaf van een abonnement?

Iedere nieuwe Lightspeed gebruiker heeft recht op een gratis persoonlijke onboarding. Dit houdt in dat een product expert de belangrijkste functies van het systeem uitlegt en uw vragen beantwoordt. Na deze onboarding staat onze 24/7 support altijd telefonisch vooru klaar om aanvullende vragen te beantwoorden. Ook bieden we support via chat, en staat er een database van Help Center artikelen tot uw beschikking.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .