Een professionele webshop maken

Doe je met Lightspeed eCommerce

Alles om je eigen webshop te maken

Met Lightspeed eCommerce hoef je niets te installeren en ben je niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden de meest uitgebreide oplossing met o.a. de laagste iDeal kosten (v.a. 19 cent), keuze uit honderden apps en responsive templates.

Webshop voor slimme ondernemers

Webshop voor slimme ondernemers

Complete webshop software
Lightspeed (voorheen SEOshop) biedt een compleet e-commerce platform voor het MKB, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel ‘in the cloud’. Met onze software kun je direct beginnen zonder technische voorkennis. Kies een template, importeer je producten, kies zelf je url's en ga aan de slag.

..met een groot netwerk aan partners
Wil je een boekhoudpakket koppelen? Lightspeed heeft meer dan 150 partners en apps waarmee je de software kunt koppelen. Installeer krachtige plugins voor marketing, sales, klantenservice, voorraadbeheer, boekhouding en nog veel meer.

Het webshop totaalpakket

Het webshop totaalpakket

Het belangrijkste is dat je met Lightspeed's webshop software volledige controle over de voorraad, orders en retourzendingen hebt. Maar andere aspecten van online ondernemen spelen ook een grote rol.

De kracht van onze software ligt in de sterke SEO en Marketing die je kunt inzetten voor je webshop. Voldoende opschaal-mogelijkheden voor als je business groter wordt. Met een template engine en API kan is onze software zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.

Waarom professionals voor Lightspeed kiezen

SEO-tools, responsive designs en veilige hosting

SEO-tools, responsive designs en veilige hosting

1. Zoekmachinevriendelijk (SEO)
Natuurlijk wilt je dat je webshop goed vindbaar is in Google. Daarom zit Lightspeed eCom boordevol met zoekmachine optimalisatie tools.

2. Standaard responsive designs
Steeds meer mensen kopen via hun smartphone. Daarom heb je een responsive design webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten. Een mobiele webshop is ook beter voor je vindbaarheid.

3. Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van jouw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maakt Lightspeed gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS.

Bepaal zelf en betaal minder

Bepaal zelf en betaal minder

4. Geen technische kennis nodig
Waarom zou je een cursus moeten volgen om je webshop te kunnen beheren? Of dure ontwikkelkosten betalen? Bij Lightspeed kun je direct aan de slag, ook zonder technische kennis.

5. Design volledig naar wens aanpasbaar
Hoe beter je webshop eruit ziet, hoe meer je verkoopt. Daarom kun je het design van je webshop volledig naar wens aanpassen met een handige HTML/CSS editor.

6. Laagste iDEAL-kosten
Online shoppers betalen niet alleen voor een product, maar ook voor het gebruik van een betaalmethode. Lightspeed Payments biedt de laagste tarieven (vanaf 19 cent) in de markt.

De kracht van Lightspeed eCom

De kracht van Lightspeed eCom

Het uitgangspunt
Je kiest voor ons wanneer je een serieuze e-commerce ondernemer bent. Je wilt een professionele webshop maken. Lightspeed webshopsoftware is de juiste keuze als marketing en SEO belangrijk voor je zijn. Wanneer je wilt dat jouw producten bovenaan in de zoekresultaten staan. En je webshop helemaal 'eigen' is, een door jouw gekozen look & feel.

Onze missie
Wij zijn Lightspeed eCom (voorheen SEOshop) gestart met het idee dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de marketing van je webshop, zonder je zorgen te maken over het technisch onderhoud. Onze webwinkelsoftware maakt voorraadbeheer makkelijk, verkoopdata inzichtelijk en heeft de meeste uitgebreide marketingtools en apps store die ervoor zorgen dat jouw website en producten optimaal scoren in de zoekmachineresultaten.