Een professionele webshop maken doet u met Lightspeed eCommerce

Een webshop maken waar klanten keer op keer willen kopen? Kies uit meer dan 50 professionele thema's, speciaal gemaakt voor conversie.

Een professionele webshop maken doet u met Lightspeed eCommerce

Snel een webshop starten met alle tools binnen handbereik.

Met de cloud-gebaseerde eCommerce software van Lightspeed hoeft u niets te installeren en bent u niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden de meest uitgebreide oplossing met een ruime keuze uit honderden apps en aanpasbare mobiel responsieve templates. Een webshop starten was nog nooit zo eenvoudig.

Voorbeeld van een webshop op een desktop en telefoon

Bouw uw webwinkel met complete webshop software.

Lightspeed biedt een compleet e-commerce platform voor ondernemers, zowel beginnende als gevorderde online retailers kunnen eenvoudig een professionele webshop starten. U kunt direct aan de slag zonder dat u technische voorkennis nodig heeft. Kies een template, importeer uw producten, kies uw url's en bouw uw eigen webshop.

Persoon gaat een webshop starten

Maak optimaal gebruik van ons partnernetwerk.

Lightspeed heeft meer dan 150 partner apps waarmee u de software kunt koppelen. Installeer krachtige plugins voor marketing, sales, klantenservice, voorraadbeheer, boekhouding en nog veel meer.

Webshop bestelling klaarmaken om te verzenden

Kies voor webshop software die met u meegroeit.

Met Lightspeed's webshop software heeft u volledige controle over uw voorraad, orders en retourzendingen. En dat niet alleen: als ondernemer wilt u ook een webshop bouwen die met u meegroeit. Blijf groeien en schaal eenvoudig op met de ingebouwde SEO en marketing tools.

Webshop maken in de backoffice

Ontdek waarom professionele retailers hun webshop maken bij Lightspeed.

1. Zoekmachinevriendelijk
Natuurlijk wilt u dat uw webshop goed vindbaar is in Google. Met de Lightspeed eCom zoekmachine optimalisatie tools is dat een fluitje van een cent.

2. Standaard mobiel responsieve designs
Klanten weten u beter te vinden met een mobiele webshop en ook kopen ze steeds vaker via hun smartphone. Daarom heeft u een responsive design nodig dat geschikt is voor alle apparaten.

Een webshop starten door een ondernemer

3. Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van uw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maakt Lightspeed gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS.

4. Geen technische kennis nodig
Waarom zou u dure ontwikkelkosten betalen of een cursus webshop bouwen volgen? Bij Lightspeed kunt u direct aan de slag, ook zonder technische kennis.

5. Design volledig naar wens aanpasbaar
Hoe beter uw webshop eruit ziet, hoe meer u verkoopt. Daarom kunt u het design van uw webshop volledig naar wens aanpassen met een handige HTML/CSS editor.

Een webshop maken met een kopje koffie

Uw missie is onze missie.

Wij vinden dat u zich als online ondernemer moet kunnen richten op uw verkopen en de marketing van uw webshop, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud. Onze webwinkelsoftware maakt voorraadbeheer makkelijk, verkoopdata inzichtelijk, en heeft uitgebreide marketingtools en een app store die ervoor zorgen dat uw website en producten optimaal scoren in de zoekmachineresultaten.

FAQ

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen.

Hoe start ik een webshop?

De eerste stap is het aanmaken van een account bij Lightspeed. Kies vervolgens een design en voeg uw producten en verzend- en betaalmethoden toe. Koop of bevestig als laatste uw domeinnaam en begin met verkopen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan onze blog: Een webshop starten in 7 stappen + webshop optimalisatie tips.

Hoe helpt Lightspeed mij bij de bouw van mijn webshop?

Lightspeed eCommerce biedt alle tools om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. De Lightspeed Theme Store biedt meer dan 60 webdesigns die allen naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Ook kunt u gebruik maken van de vele Lightspeed Apps voor bijv. SEO optimalisatie, pakketverzending en internationale verkoop. Last maar zeker not least bieden we aan al onze nieuwe klanten een persoonlijke onboarding aan. Onze 24/7 support staat natuurlijk altijd voor u klaar!

Hoeveel kost een webshop?

De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen abonnement. Voor meer informatie, bekijk onze prijzen

Klopt het dat ik bij Lightspeed mijn webshop en winkel met elkaar kan synchroniseren?

Ja, dat klopt. Wij noemen het omnichannel. Dit betekent dat u uw online en offline voorraad en verkopen terug kunt vinden in het Retail kassasysteem. Zo heeft u alle klantgegevens, producten, voorraad en verkoopdata op één plek. Dankzij de cloud zijn alle bedrijfsgegevens toegankelijk via verschillende devices (iPad, iPhone of laptop).

Wat is het voordeel van een webshop maken met SaaS software?

Een webshop starten met SaaS software is perfect voor iedereen die snel een professionele webshop wil opzetten zonder developers. Wilt u de webshop-content aanpassen, een nieuwe webpagina toevoegen of de gehele webshop een nieuw design geven? Met een Saas platform doet u dat eenvoudig zelf. Ook updates worden automatisch doorgevoerd. Dat bespaart veel tijd en voorkomt hoge kosten.

Hoe koppel ik een domeinnaam aan mijn webshop?

U kunt een domein registreren bij een hostingpartij. Vervolgens kunt u via een DNS-koppeling uw domein koppelen aan uw eCom shop. Meer info vindt uhier .

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .