Bespaar tot €1000 op tools voor uw kassasysteem

Bespaar nu

Restaurant Hardware

Creëer de juiste hardware setup voor uw restaurant, zodat u alle drukke momenten moeiteloos aankan.

Restaurant Hardware

Bespaar tot €1000 op tools voor uw kassasysteem

Bespaar op add-ons en hardware bij de aanschaf van Lightspeed Restaurant.

iPad hardware kit

Of uw kassa nu op het aanrecht staat of u door het restaurant loopt met uw iPad, deze hardware is gemaakt om u te ondersteunen, hoe druk het ook is.

  • LAN kassabonprinter
  • Kassalade
  • Liteserver
  • Lightspeed iPad stand
  • Keukenprinter

* iPad niet inbegrepen

Individuele hardware

Geen hardware kit nodig? Wij hebben ook individuele hardware om uw bestaande set te vervolledigen.

Thermische bonprinter

Met drievoudige interface-connectiviteit, heeft deze Epson-printer (TM-M30) configuratieopties voor top-load of front-load.

Thermische bonprinter

Betrouwbaarheid en efficiëntie tegen lage kosten met deze zelfklevende bonprinter (TSP650).

Keuken printer

Deze LAN-keukenprinter (SP700) is speciaal ontwikkeld voor warme en vochtige omgevingen en voorkomt dat de afdruk vervaagt.

Thermische bonprinter

Deze all-in-one, plug-and-play thermische bonnenprinter (TSP100) is gemakkelijk te installeren en nog gemakkelijker om te customizen, allemaal voor een betaalbare prijs.

Keuken buzzer

De keuken buzzer (39594001) werkt perfect in luide omgevingen en is direct verbonden met uw keukenprinter, waardoor koks weten wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt.

APG kassalade

De APG kassalades werken met alle printers die een RJ11 aansluiting hebben.

Draagbare bonprinter

Deze draagbare bonprinter (SM-T300i) heeft een dubbele Bluetooth /Serial port module en is gecertificeerd voor iOS, Android en Windows.

Lite Server

De Lite Server onderhoudt een lokale database en maakt continu back-ups van uw Lightspeed server gegevens. U moet u nooit meer zorgen maken over verloren data en gegevens tijdens internet-uitval.

iPad mobiele case

iPads zijn duur. Zorg dat uw toestellen tegen een stootje kunnen met deze speciaal ontworpen iPad cases voor restaurant personeel.

Yomani (Atos Worldline)

Erkende betaalterminal incl. mogelijkheid tot contactloos betalen. Deze pin-automaten worden geleverd vanuit Worldline die samen met Lightspeed helpen de terminal te installeren. LAN voor NL (kabel naar router) en LAN/WLAN voor BE (kabel naar router/WiFi).

Yoximo (Atos Worldline)

Erkende betaalterminal inclusief mogelijkheid tot contactloos betalen. Deze pin-automaten worden geleverd vanuit Worldline en zowel Worldline als Lightspeed helpen om de terminal te installeren. Alleen geschikt voor België (WiFi).