Het kassasysteem voor de juwelier

Breng glans aan je sieradenzaak

Laat je producten fonkelen

Laat je producten fonkelen

Wanneer je een iPad kassasysteem hebt dan schitteren je producten vanaf het scherm. Swipe naar links of rechts om het artikel van meerdere kanten te tonen zonder het sieraad uit de vitrine te hoeven halen. Daarbij zie je ook direct de specificaties, beschikbaarheid en andere details. Zo toon je jouw assortiment veilig en snel in je juwelierszaak.

Klantenbestand en reparaties

Klantenbestand en reparaties

Juwelier, ken je klant

Met het Lightspeed kassasysteem maak je eenvoudig klantprofielen aan. Hierin kun je aflezen wat klanten eerder hebben gekocht of waar ze naar op zoek zijn – via notities. Of voeg personen toe aan een klantengroep, bijvoorbeeld vaste klanten, om gemakkelijk korting toe te passen.

Volg bestellingen in het kassasysteem

Komt een klant een horloge brengen voor reparatie? Volg dan precies in welke fase van het proces het item is en manage de verwachtingen van de klant. Bied een superieure klantenservice met het bijhouden van je werk- en reparatiebestellingen.

Beheer de autorisatielevels van werknemers

Beheer de autorisatielevels van werknemers

Jij beslist welke werknemer toegang heeft tot welke functies. Beheer de inzage in de productkosten, beslis wie kortingen kan geven en krijg controle over veel meer variabelen.

Real-time rapportage

Real-time rapportage

Maak slimmere zakelijke beslissingen met Lightspeed's ingebouwde POS-rapportage. Bekijk real-time verkoopcijfers, de voortgang van werknemers en nog veel meer - alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Vereenvoudig inkooporders

Vereenvoudig inkooporders

Manage je inkooporders vanuit het Lightspeed kassasysteem, zodat je precies weet wanneer je wat besteld hebt en verwacht binnen te krijgen. Je hoeft je orders alleen nog maar in te checken en je voorraadlevel is met één druk op de knop up-to-date.

Ga efficiënt overweg met je productbeheer door meerdere varianten van soortgelijke producten tegelijk aan te maken.


Print eigen barcodes en prijskaartjes

Met Lightspeed Retail kan je je kassasysteem afstemmen op de identiteit en de workflow van je winkel. Maak je producten persoonlijker met zelf geprinte prijskaartjes en barcode-tags.

Je kunt bij Lightspeed terecht voor diverse hardware, zoals label- en bonnenprinters, barcodescanners en geldlades.

Bekijk onze hardware

14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Moet bestaan uit minimaal 10 tekens

Gebruik een geldig e-mailadres

E-mailadres is al in gebruik

Minimaal 6 tekens

Selecteer een branche

Door op Begin met uw gratis proefperiode te klikken, gaat u akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.