Het kassasysteem verkozen door juweliers

Een uniek kassasysteem om gouden zaken te doen.

Corail Blanc

Gebruikt Lightspeed sinds 2015

Corail Blanc

Gebruikt Lightspeed sinds 2015

Het kassasysteem verkozen door juweliers
Meer dan een betalingsssyteem

Meer dan een betalingsssyteem

In een sieradenwinkel of juwelierszaak heeft u te maken met verschillende uitdagingen. Speciale bestellingen voor uw klanten of het inplannen van reparaties kunnen hier deel van uitmaken. Dit kunt u nu allemaal binnen het kassasysteem regelen.

Reparaties & Maatwerk

Plan reparaties en maatwerk makkelijk in uw kassa en volg de status.

De kracht van data

Snel weten hoe u er voor staat in overzichtelijke rapportages.

Online én offline verkopen

Houd de winkel 24 uur open met onze omnichannel integratie.

Excellente service

Klanten die graag terugkomen

Excellente service

Volledig excellente service vergt vakmanschap én efficiëntie. Komt er een klant langs voor maatwerk of reparatie? Plan de aanvraag in via het kassasysteem in en volg het proces op de voet. De snelheid wordt verhoogd en u kunt klanten altijd informeren over de status van een bestelling.

Groei uw omzet met data

Zicht op uw data

Groei uw omzet met data

Meten is weten. Gebruik ons kassasysteem als bron van waardevolle data. In de backend worden automatisch waardevolle rapporten voor u gecreëerd. Vergelijk de omzet per dag, week en jaar. Zie hoeveel uw medewerkers verkopen en verkrijg inzicht in de best en slechtst lopende producten.

Geen omkijken naar uw software

Geen omkijken naar uw software

Ons kassasysteem is een krachtige app die updates automatisch doorvoert. Zo heeft u altijd de meest recente Lightspeed-tools bij de hand en kunt u uw aandacht richten op uw core-business: prachtige juwelen en sieraden aanbieden, natuurlijk met de allerbeste service.

Met 7 winkels in België en een winkel in Amsterdam, was een centraal beheerplatform van fundamenteel belang voor een vlotte communicatie tussen alle verkoopkanalen. Met een systeem zoals Lightspeed, dat de voorraad van alle winkels en de online winkel synchroniseert, is het eenvoudig om artikelen naar de winkels te verplaatsen waar ze nodig zijn. Medewerkers lopen zo geen omzet mis.
Gilles Van Gestel I.Ma.Gi.N Jewels