Retail

Gouden zaken doen

Met het kassasysteem voor juweliers

Praat met een expert Start gratis demo
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Gouden zaken doen

Gouden zaken doen

In een juwelier heeft u te maken met eigen uitdagingen. Speciale orders voor uw klanten of het inplannen van reparaties kunnen hier deel van uitmaken. Dit kan u nu allemaal binnen uw kassasysteem plannen.

Reparaties en maatwerk

Reparaties en maatwerk gemakkelijk inplannen in uw kassa en de status volgen

De kracht van data

Snel weten hoe u er voor staat in overzichtelijke rapportages.

Online én offline verkopen

Houd uw winkel 24 uur open met onze omnichannel integratie.

I.Ma.Gi.N. Jewels

De eigenares aan het woord

Het meest interessante voor ons is de link met Thirdshelf (customer loyalty app) zodat onze klanten hun account makkelijk kunnen beheren en een notificatie krijgen wanneer ze een korting ontvangen.
Margaux Spruyt
I.Ma.Gi.N. Jewels
Uw volledige business, <br>op één iPad</br>

Meer dan een kassa

Uw volledige business,
op één iPad

Naast de meest uitgebreide opties voor het afrekenen en betalen kan ons kassasysteem nog veel meer. Plan bijvoorbeeld uw reparaties in en volg hun status. Of beheer uw volledige voorraad van de winkel én de online shop vanuit één plaats. Verwerk bestellingen bij meerdere leveranciers in één masterorder of bekijk de uitgebreide rapporten om écht goede business beslissingen te kunnen nemen.

Start je gratis demo

Klanten die graag terugkomen

Excellente service

Producten van hoge kwaliteit vergen excellente service. Komt uw klant een horloge brengen voor reparatie? Volg dan precies in welke fase van het proces het item is en beheer de verwachtingen van de klant. Bied een superieure klantenservice met het bijhouden van uw werk- en reparatiebestellingen.

Praat met een expert
Excellente service
Groei uw omzet dankzij data

Krijg een duidelijk beeld van uw data

Groei uw omzet dankzij data

Meten is weten. Gebruik ons kassasysteem als bron van waardevolle data. In de backend worden automatisch waardevolle rapporten voor u gecreëerd. Vergelijk uw omzet per dag, per week, per jaar. Zie hoeveel uw medewerkers verkopen of verkrijg inzicht in uw best en slechtst lopende producten.

Start je gratis demo
Niet meer omkijken naar uw software

Niet meer omkijken naar uw software

Maak u nooit meer druk om uw techniek. Ons kassasysteem is een krachtige app die gratis en automatisch wordt geüpdatet. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken om uw software, dat regelen wij.