Restaurant

Koffie to go

Hét mobiele iPad kassasysteem voor koffiezaken

Gratis proberen
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Werk snel en verwerk speciale wensen makkelijk

Werk snel en verwerk speciale wensen makkelijk

Uw klant weet precies hoe hij zijn koffie het liefst drinkt en speciale wensen zijn geen uitzondering. Geen probleem, u kan alle speciale wensen makkelijk aan een bestelling toevoegen. Werk snel, makkelijk en vooral cloud gebaseerd en mobiel. In uw zaak, op uw terras, op een festival of op de beurs.

Cloud gebaseerd

Mobiel bestellingen opnemen

Speciale wensen toevoegen

Filtro Koffie - Den Haag

Eenvoud en de kracht van data

Koffiebar

" Het kassasysteem is eenvoudig in het gebruik. Met data rapportages heb ik alle inzicht in kosten en uitgaven. Ik kan zelfs de data van een jaar terug bekijken. Het is ook handig dat Lightspeed steeds automatische updates doorvoert. Een specifieke functie die ik echt geweldig vind, is de optie om de bonnetjes naar mijn klanten te emailen. Dat geeft echt een persoonlijk tintje aan het geheel en het bespaart veel papier, dus het is ook nog eens goed voor het milieu!"
Jack Vintage
Eenvoud en de kracht van data
Neem overal bestellingen op

Neem overal bestellingen op

Het grootste voordeel aan een mobiel kassasysteem is natuurlijk dat u niet plaatsgebonden bent. Neem overal in uw koffiezaak bestellingen op. Van toonbank tot terras. Van beursstand tot foodtruck. Via uw iPad of iPhone en stuur ze direct door naar de barista of de keuken. Voeg notitie's toe of maak een bestelling op maat door gebruik te maken van modifiers.

Lightspeed past zich aan aan uw manier van bedrijfsvoering.

Altijd online

Lightspeed slaat al je gegevens op in de cloud, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je menu's, rapporten en verkoopgegevens. Daarnaast bieden wij back-up 4G / LTE en offline server oplossingen, zodat je altijd klaar bent voor de werkdag.

Altijd online
Nooit meer omkijken naar uw software

Nooit meer omkijken naar uw software

Maak u nooit meer druk om uw techniek. Ons kassasysteem is een krachtige app die gratis en automatisch wordt geüpdatet. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken om uw software, dat regelen wij.