Retail Hardware

Of u nu mobiel werkt of niet, wij hebben de juiste hardware oplossingen voor u.

Retail Hardware

iPad hardware kit

Met onze verschillende hardware setups kan u zelf kiezen of u vanuit achter de toonbank werkt of met uw kassa door uw winkel wilt kunnen lopen. Het is allemaal mobiel en draadloos.

  • APG kassalade
  • Socket scanner bluetooth
  • LAN kassabonprinter
  • Thermamark kassabonpapier
  • Vault Simplicity iPad stand

* * iPad niet inbegrepen

Desktop hardware kit

In de Lightspeed desktop hardware kit zit alles wat u nodig heeft om snel en professioneel in uw winkel te kunnen werken.

  • APG kassalade
  • Lightspeed USB scanner
  • USB kassabonprinter
  • Thermamark kassabonpapier

* * iMac niet inbegrepen

Hardware

Geen kit nodig? Wij helpen u ook met de losse accessoires.

Epson printer

Epson TM - M30

Met drievoudige interface-connectiviteit heeft deze printer configuratieopties voor top-load of front-load.

Zebra-label-printer

Zebra ZD410 Printer

Lightspeed ondersteunt de Zebra ZD410 labelprinters voor productetiketten- van diverse afmetingen, inclusief labels voor sieraden.

kassalade

APG kassalade

De APG kassalades zijn verbonden via een Star printer of een Epson TM - M30. De APG kassalades kunnen ook verbonden worden met een Keyspan USB Adapter.

Socket Mobile Scanner

Socket Mobile Scanner

Handzame barcodescanner welke aangesloten wordt op een iPad via bluetooth. Uitsluitend ondersteund voor iPad.

USB barcode scanner

USB barcodescanners

Barcodescanners werken naadloos samen met de POS-software van Lightspeed. De scanners zijn eenvoudig te installeren, voldoende duurzaam voor gebruik in winkelomgevingen met hoge transactievolumes en zijn elegant qua uiterlijk en gebruik.

star printer

Star Printer TSP100

Deze LAN/WLAN/USB printer wordt door Lightspeed ondersteund.

FAQ.

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Uit welke onderdelen moet mijn kassasysteem hardware setup bestaan?

Hoe en welke hardware u wilt gebruiken mag u zelf bepalen omdat het bij uw concept en winkel moet passen. Een basic setup bestaat uit een bonnenprinter, een kassalade, een barcode scanner, een pinapparaat en indien u een iPad gebruikt, een stabiele standaard voor de iPad.

Wat is het verschil tussen een desktop en een iPad hardware kit?

De iPad kit is geschikt voor iedereen die een voorkeur heeft voor een mobiele opzet zonder kabels - de printer is een LAN printer en de scanner is draadloos. De desktop hardware kit bevat een scanner en een printer met een USB-connector.

Kan ik Lightspeed Retail met mijn huidige hardware gebruiken?

De hardware combinaties op deze pagina zijn ideale setups die wij in combinatie met Lightspeed Retail aanraden. Wij verkopen én bieden support voor alle hardware die op deze pagina te vinden is. Niet alle hardware is geschikt voor een retailomgeving. Mocht u vragen hebben over hardware die u niet op deze pagina kan vinden ga naar onze support pagina of neem contact met één van onze specialisten op.

Kan ik hardware van verschillende hardware aanbieders met elkaar combineren?

Ja. Omdat in elke categorie een ander merk marktleider is, is het zelfs onvermijdelijk om verschillende merken met elkaar te combineren. Hardware aanbieders die zich op hardware voor retailers focussen bieden meestal producten aan die meer passen bij een retailomgeving en wat kleiner en eleganter ontworpen zijn. Dat staat ook mooier op uw toonbank.

Is Lightspeed hardware van goede kwaliteit?

Wij hebben alle hardware accessoires die wij aanbieden zorgvuldig uitgekozen en weten van onze klanten dat zij tevreden zijn met de kwaliteit. Hardware voor winkel kassasystemen moet goed tegen fijn stof en stootje kunnen. Nadat u hardware via Lightspeed heeft aangeschaft bieden wij 24/7 ondersteuning aan via ons eigen support team.

Biedt Lightspeed support voor hardware gerelateerde vragen?

Uiteraard. Onze technische support medewerkers zijn altijd voor u bereikbaar voor vragen rond de hardware die u bij Lightspeed heeft aangekocht.

Kan ik dezelfde hardware voor mijn horecaonderneming gebruiken als voor mijn winkels?

Bepaalde hardware is zeker in zowel een horeca- als een winkelomgeving inzetbaar. Sommige types hardware zijn echter afgestemd op één van de twee. Check dit altijd even voor u begint aan de setup voor uw onderneming.