Betere zakelijke beslissingen met uitgebreide analytics tools

De Lightspeed Analytics pakketten analyseren voorraad, klantervaringen en werknemersprestaties, en geven u suggesties om uw onderneming te optimaliseren.

Betere zakelijke beslissingen met uitgebreide analytics tools

Optimaliseer uw voorraad met Analytics.

Houdt u uw voorraad up-to-date? Analytics laat door middel van uitgebreide en aanpasbare rapporten snel zien wat goed verkoopt en wat niet. Laat die stoffige voorraad achter u en gebruik die kostbare ruimte voor populaire producten.

Zet klantloyaliteit op de eerste plek met Analytics.

Hoe vaak bezoeken uw beste klanten uw winkel? Hoe beter u uw klanten kent, hoe vaker ze zullen terugkomen. Analyseer hun koopgedrag en vertel de juiste personen over uw nieuwe voorraad.

Meet werknemersprestaties met uitgebreide Analytics rapporten.

Werkt uw team efficiënt? Analytics helpt u met KPIs om hun sterke en zwakke punten te ontdekken. Zorg ervoor dat u genoeg werknemers op de vloer heeft in het weekend, en optimaliseer uw planning om uw omzet te verhogen.

Gestroomlijnde analyses met Analytics Core.

Wilt u de wereld van data-gedreven bedrijfsbeslissingen induiken, maar heeft u daar niet het volledige rapportenpakket voor nodig? Kies dan voor Analytics Core—betaalbare toegang tot die rapporten die precies aansluiten bij uw behoeften, ontworpen om u te helpen bij het monitoren van uw verkopen, voorraad en werknemersprestaties.

“Lightspeed Analytics helpt ons bij het verzamelen en inzien van belangrijke meetpunten. Het biedt inzicht in inkoop en omzet, en maakt voor ons globaal duidelijk wat ons budget is en hoe dat in verhouding staat tot de daadwerkelijke cijfers. In één oogopslag zien we hoe onze verschillende filialen functioneren en hoe we er in z’n geheel voor staan, op zowel inkoop- als omzetgebied.”

Alles wat u nodig heeft op één plek.

Al onze software integreert naadloos met elkaar. Samen vormt het een onverslaanbare retailoplossing.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron met alle klantdata - Eén support team
  • Krijg een volledige geïntegreerde oplossing
  • Kies van basis- tot premium om het pakket te vinden wat op uw behoeftes aansluit