Duik dieper in je data met Advanced Reporting

Met Advanced Reporting heb je in één oogopslag helderheid over je voorraden, sales, klanten en personeel. Bovendien zijn de retail analytics rapporten helemaal aanpasbaar aan jouw onderneming.

Houd je voorraad op peil.

Welke producten verkopen het beste, en welke producten liggen te verstoffen in je magazijn? Hoe vaak komen je beste klanten bij jou winkelen? Lightspeed Analytics verzamelt niet alleen data voor je, maar analyseert ze ook. Zo kun je betere beslissingen nemen en je omzet verhogen.

Weet altijd wat je klanten willen.

Weet wie je klanten zijn en zorg ervoor dat ze blijven terugkomen. De rapporten van Lightspeed brengen waardevolle data aan het licht waarmee je klanten betrokken houdt.

Verbeter je teamprestaties.

Wie verkoopt er het beste of heeft juist meer training nodig? Krijg inzicht in de prestaties van werknemers, zodat ze hun skills kunnen verbeteren. Je kunt Lightspeed Advanced Reporting ook gebruiken om de optimale personeelsbezetting in van je winkel te bepalen op verschillende tijdstippen.

Raadpleeg je data overal, waar je ook bent.

Of je nu in de winkel, thuis of onderweg bent, met Lightspeed Retail beschik je in een handomdraai over de juiste informatie. Open je retail analytics rapporten vanaf je smartphone en blijf overal op de hoogte van wat er in de winkel gebeurt.

Alles wat je nodig hebt, op één plek. Zoals het hoort.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor retailers vormt.

  • Eén bedrijf waarop je kunt bouwen - Eén plek voor alle klantdata - Eén supportteam
  • Een volledig geïntegreerd aanbod
  • Van basis- tot premium: vind het pakket dat het beste bij je past

Ontdek wat ons kassasysteem
voor jou kan betekenen