Ontvang geavanceerde rapporten om de juiste beslissingen te nemen

Lightspeed Analytics analyseert uw voorraad, klantervaring en de prestaties van uw personeel, om u oplossingen te geven waarmee u uw onderneming kunt optimaliseren.

Optimaliseer uw voorraad

Heeft u de juiste producten op voorraad? Analytics laat u snel zien wat wel en niet goed verkoopt. Laat die stoffige voorraad achter u, en gebruik de ruimte voor uw populaire producten.

Zet klantloyaliteit op de eerste plaats

Hoe vaak bezoeken uw beste klanten uw winkel? Hoe beter u uw klanten kent, hoe vaker ze zullen terugkomen. Analyseer hun koopgedrag en vertel de juiste personen over uw nieuwe voorraad.

Volg de prestaties van uw personeel

Werkt uw team efficiënt? Analytics helpt u met KPIs om hun sterke en zwakke punten te ontdekken. Zorg ervoor dat u genoeg werknemers op de vloer heeft in het weekend, en optimaliseer uw planning om uw omzet te verhogen.

Lightspeed Analytics helpt ons bij het verzamelen en inzien van deze belangrijke meetpunten. Het biedt inzicht in inkoop en omzet, en maakt voor ons globaal duidelijk wat ons budget is en hoe dat in verhouding staat tot de daadwerkelijke cijfers. In één oogopslag zien we hoe onze verschillende filialen functioneren en hoe we er in z’n geheel voor staan, op zowel inkoop- als omzetgebied.
Ronald Buurs The Phone Lab
Analytics page
Alles wat u nodig heeft op één plek

Alles wat u nodig heeft op één plek

Al onze software integreert naadloos met elkaar. Samen vormt het een onverslaanbare retailoplossing.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron met alle klantdata - Eén support team
  • Krijg een volledige geïntegreerde oplossing
  • Basis pakket of toch meer geavanceerde functies? Kies de optie die het beste bij u past