De beste locatie
is overal

Met onze omnichannel oplossing blijft uw winkel 24 uur open

Praat met een omnichannel expert

De grens tussen online en offline vervaagt

U heeft één bedrijf, één merk, één concept. Zorg dat dit ook zo voelt voor uw klanten. Omnichannel integreert uw fysieke winkel en zijn voorraad naadloos met uw onlineshop en de voorraad daarvan. Gecentraliseerde voorraad, één plek waar u alles beheerd, één gevoel voor uw klanten. Bereik meer klanten, op meer plekken en groei uw omzet.

Een groot aanbod van volledig aanpasbare templates en uitgebreidevolledige marketingtools in ons eCommerce platform.
Meer informatie

eCommerce

Voorraad-, leveranciers- en klantenbeheer zijn het hart van ‘s werelds beste kassasysteem.
Meer informatie

Retail

Een naadloze integratie tussen ons retail kassasysteem en het eCommerce platform biedt een flexibele en consistente koopervaring voor klanten.

Omnichannel


Omnichannel, ook voor u?

Ik heb nog geen online winkel

U bent een winkelier met een fysieke winkel.-Uw grootste uitdaging: Uw bereik is beperkt tot mensen die uw winkel kunnen bezoeken en u bent alleen geopend binnen de normale openingsuren.

Ik verkoop via aparte kanalen

U bent een winkelier met een fysieke winkel die ook online producten aanbiedt via andere kanalen. Uw grootste uitdaging: U verliest tijd door dubbel werk te doen, maakt een grotere kans op fouten en mist bovendien een centraal overzicht van uw klanten, inventaris en verkoopcijfers.

Mijn kassasysteem en webshop zijn niet verbonden

U bent een retailer met een POS kassasysteem en webshop die niet of slecht met elkaar communiceren. Uw grootste uitdaging: Uw bedrijf is gevoelig voor menselijke fouten, u hebt dubbel werk en u mist zicht op uw klanten, voorraad en verkoopcijfers.

Wij adviseren graag hoe omnichannel uw bedrijf kan helpen