Restaurant

Proef de efficiëntie

Het kassasysteem voor quick service restaurants

Bekijk de demo Praat met een specialist
Klanten beoordelen ons met uitstekend
Klanten beoordelen ons met uitstekend

Onze iPad kassasystemen kunnen niet koken, maar zij helpen uw belofte voor snelle service waar te maken.

Snel en efficiënt

Snel orders opnemen en personeel inwerken

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Lightspeed Restaurant kunnen medewerkers in no-time bestellingen invoeren. Nieuwe medewerken zijn snel ingewerkt en kunnen binnen hetzelfde uur zelfstandig met de kassa gaan werken. Dát is efficiëntie.

We zijn heel content met het Self Order Menu. Het is heel gemakkelijk, ook naar onze klanten toe. We hebben hierdoor minder personeel nodig – een terras van 50 man kunnen we met twee personen aan. Het systeem kan suggesties doen en we hoeven geen menukaarten meer te drukken. We kunnen snel gerechten verwijderen of toevoegen. Aangezien we elke vier weken van kaart wisselen, is dat een groot pluspunt.
Moreno Adriaenssens Moreno Adriaenssens
Snel orders opnemen en personeel inwerken
Beheer alles vanuit één plaats

Meerdere locaties

Beheer alles vanuit één plaats

Veranderingen op uw menukaart met een druk op de knop op alle locaties doorvoeren, dagomzet snel inzien vanuit overal en de performance van uw medewerkers in de gaten houden, ook al bent u er zelf niet.

Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder één dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft.
Gerrit Jan Gerrit Jan

Self-Order Menu

Laat de gasten zelf bestellen

Met ons kiosk product, de Lightspeed self-order menu moet niemand meer in de rij staan en wachten tot hij geholpen wordt. Gasten voeren hun order zelf in op het iPad scherm. Dit is sneller, voorkomt fouten bij de bestelling en verhoogt uw omzet.

“Wij zijn echt een thuis voor onze gasten. Daarom moeten gasten niet alleen zelf kunnen bestellen, maar ook zelf op kamer kunnen boeken en vervolgens bij de chef een eigen gerecht op kunnen halen.”
Elisabeth Rubner Elisabeth Rubner
Laat de gasten zelf bestellen

Overtuig uzelf

Test ons kassasysteem 14 dagen gratis.