Hét kassasysteem voor interieurwinkels

Sluit je aan bij meer retailers die op Lightspeed vertrouwen

Time & Style

Lightspeed Retail klant sinds 2016

Time & Style

Lightspeed Retail klant sinds 2016

Hét kassasysteem voor interieurwinkels

Beheer uw interieurzaak vanaf één platform.

Wat maakt Lightspeed uniek? Naast ons allesomvattende voorraadsysteem en onze talloze integratie mogelijkheden bieden wij een kassasysteem waarmee u te allen tijde een overzicht heeft op uw zaak.

Voorraadbeheer

Terwijl u het uw klanten gemakkelijk maakt om items te vinden, doet uw kassasysteem hetzelfde voor u. In interieurzaken zijn de mogelijkheden van producten vaak eindeloos, dus het is belangrijk om met een makkelijk voorrraadbeheersysteem te werken. Door tags en categorieën te gebruiken, kunt u specifieke zoekresultaten krijgen op verzoek van uw klanten.

Vroeger toen ik collecties ging kiezen schreef ik alles handmatig op, om achteraf te checken met onze voorraad. Nu neem ik mijn iPhone mee en kan ik rechtstreeks in Lightspeed nakijken of een product nog op voorraad is.
Kim Merz - Oprichtster Bar Copine

Grip op uw data

Met Lightspeed heeft u altijd een duidelijk inzicht in uw omzet, real-time. Vergelijk de data van verschillende periodes om slimmere inkoopbeslissingen te maken. Met talloze geïntegreerde rapporten heeft u altijd zicht op de cijfers die u nodig heeft om uw zaak efficiënt en winstgeven te runnen.

Omnichannel ondernemen

Omnichannel is niet alleen een buzzwoord, maar de realiteit voor retailers vandaag. Door klanten zowel een offline als online shopervaring aan te bieden, kan u uw bereik en klantervaring optimaliseren. Klanten zijn minder gebonden aan de beperkingen van openingstijden en u kan uw zaak 24/7 runnen. Zorg er dus voor dat u voor een systeem kiest dat omnichannel ondersteunt, zoals Lightspeed.

We hadden een gemakkelijk te gebruiken, snel te implementeren, goed doordacht kassasysteem nodig voor onze winkels. Lightspeed helpt ons om op de hoogte te blijven van wat er waar gebeurt en heeft de tijd en energie die we besteden aan boekhouding, voorraadbeheer en winkelanalyses enorm verminderd.
Daniel Ost

14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Kassa Koopgids 2019

Kassa Koopgids 2019

Op zoek naar een (nieuwe) kassa? In de Kassa Koopgids 2019 vindt u de complete checklist voor het kopen van een modern kassasysteem dat u helpt uw interieurwinkel te doen groeien.

  • Negen punten waar u op moet letten bij het kiezen van een kassasysteem
  • Features die belangrijk zijn voor uw bedrijf
  • Wat is omnichannel en wat kan het voor u betekenen?