Wij zijn Lightspeed

"Lightspeed is ontstaan, omdat we iets zagen gebeuren in de steden: winkels en restaurants waren de concurrentiestrijd aan het verliezen. Het zijn juist deze ondernemingen die vaak voor variatie zorgen in het straatbeeld, daarom willen wij hen ondersteunen met technologie dat meer kan dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Onze softwareoplossingen moeten het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klanten. Want de klant, dat zijn jij en ik.
Deze filosofie is de rode draad in alles wat we doen."

Dax Dasilva, oprichter en CEO

(Op de foto: 'The Lightspeed Castle', het hoofdkantoor in Montreal, Canada.)

40.000

bedrijven draaien op Lightspeed in 100 landen

15 miljard

in transacties verwerken onze klanten jaarlijks

Meer dan 250

gecertificeerde partners wereldwijd en elke dag meer

Meer dan 540

werknemers verdeeld over 7 kantoren wereldwijd


Het management

Wij geloven erin dat iedere ondernemer een eerlijke kans op de markt zou moeten krijgen. Met onze webshop- en kassasoftware ondersteunen we de dromen van entrepreneurs in de retail en horeca. Winkels en restaurants maken de steden levendig, door hun unieke identiteit.

Winkeliers en restauranthouders willen een glimlach op het gezicht van hun klant of gast bezorgen. Bij Lightspeed willen we op ons beurt juist hun werk plezieriger maken.

Met de juiste technologie kunnen ondernemers meer verkopen, hun klanten blijer maken en de wereld kleur geven.


Onze investeerders

We zijn er trots op dat we worden gesteund door de vier meest prestigieuze investeerders in de technologiesector - zij helpen ons dagelijks bij onze werkzaamheden en het bereiken van grootse doelen.


Werken bij Lightspeed

Ons team bestaat uit unieke talenten en persoonlijkheden. De Lightspeed familie wordt alsmaar groter en heeft meerdere kantoren over de wereld. Zo hebben we niet alleen de techniek, maar ook de lokale expertise om zelfstandige ondernemingen te kunnen laten groeien met ons product. We leveren het beste werk uit onze carrière.


Hoe is het om bij Lightspeed te werken?

Play

Welkom bij Lightspeed


Onze producten

Lightspeed, bouwt aan commerce oplossingen van A-tot-Z, voor winkeliers om op verder te kunnen groeien. Zij doen dit door alle verkooppunten samen te brengen; voorraadbeheer, e-commerce, relatiebeheer en rapportage over alle verkoopkanalen, in de winkel en online. Onze webshopsoftware en kassasystemen (POS) zijn ontwikkeld op basis van de input van duizenden ondernemers.

 • Retail

  Waardoor laat jij je leiden bij zakelijke beslissingen? Haal de hulpmiddelen in huis waarmee je je klanten de beste winkelbeleving kunt aanbieden, ongeacht of je nu één of meerdere winkels hebt.

  Ontdek Retail
 • Restaurant

  Een succesvol restaurant heeft een betrouwbaar POS-systeem nodig. Stroomlijn essentiële werkprocessen en concentreer je op datgene wat echt belangrijk is — de interactie met nieuwe en bestaande klanten.

  Ontdek Restaurant
 • eCommerce

  Ga snel en eenvoudig online met je onderneming. Een online platform is de beste manier om je klanten en gasten erbij te betrekken.

  Ontdek eCommerce