Wij zijn Lightspeed

"Lightspeed is ontstaan omdat we iets zagen gebeuren in de steden: winkels en restaurants waren de concurrentiestrijd aan het verliezen. Het zijn juist deze ondernemingen die vaak voor variatie zorgen in het straatbeeld, daarom willen wij hen ondersteunen met technologie die meer kan dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Onze softwareoplossingen moeten het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klanten. Want de klant, dat zijn jij en ik.
Deze filosofie is de rode draad in alles wat we doen."

Dax Dasilva, oprichter en CEO

(Op de foto: 'The Lightspeed Castle', het hoofdkantoor in Montreal, Canada.)

20%

gemiddelde groei in uw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor u, altijd en overal

Onze investeerders

We zijn er trots op dat we worden gesteund door de vier meest prestigieuze investeerders in de technologiesector - zij helpen ons dagelijks bij onze werkzaamheden en het bereiken van grootse doelen.

Werken bij Lightspeed

Ons team bestaat uit unieke talenten en persoonlijkheden. De Lightspeed familie wordt alsmaar groter en heeft kantoren over de hele wereld. Zo hebben we niet alleen de techniek, maar ook de lokale expertise om zelfstandige ondernemingen te kunnen laten groeien met ons product. Wij leveren het beste werk van onze carrière.

Hoe is het om bij Lightspeed te werken?

Onze producten

Lightspeed, bouwt aan commerciële oplossingen van A-tot-Z, voor winkeliers om op verder te kunnen groeien. Zij doen dit door alle verkooppunten samen te brengen; voorraadbeheer, e-commerce, relatiebeheer en rapportage over alle verkoopkanalen, in de winkel en online. Onze webshopsoftware en kassasystemen (POS) zijn ontwikkeld op basis van de input van duizenden ondernemers.