Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

In één uur je eigen iOS & Android Shopping App

Met je eigen shopping app via Lightspeed behaal je hogere conversie, meer loyaliteit en meer omzet.

Meer omzet en loyale klanten met je eigen Shopping App

85% van de consumenten shopt liever met een App dan via de mobiele site. Waarom? Shopping Apps geven een betere mobiele gebruikservaring en je klanten winkelen makkelijker 'on-the-go'. App-gebruikers bekijken gemiddeld 4,6 x meer producten en de conversie is 3 x hoger dan bij de mobiele site. Heb jij ook veel mobiele bezoekers en wil je verder groeien? Bouw dan vandaag nog gratis je eigen Shopping App met Lightspeed en JMango!

Maak in 3 simpele stappen je eigen Shopping App

Mempay is het toonaangevende platform op het gebied van subscription commerce. Met Mempay kan je in een handomdraai je producten op abonnementsbasis aanbieden.


Lees meer over Mempay

Installeer Plug-in

Ga naar JMango in de App Store en installeer de Plug-in. Al je producten, content en prijzen staan nu automatisch al in je preview-App.

Design & Test

Ontvang direct een demo van de eCommerce adviseurs en maak samen de preview-App op in eigen huisstijl. Test samen de App.

Publiceer je App

Als je tevreden bent ga je publiceren in de App Stores. Pas dan betaal je een lage maandelijkse fee of eenmalig een jaarabonnement met een voordelige korting.

Shopping App vs. Mobiele Site

Shopping Apps zijn het snelst groeiende omzetkanaal binnen eCommerce. Mensen shoppen namelijk steeds vaker mobiel en Apps geven een betere gebruikservaring dan de mobiele site. Webwinkeliers met een Shopping App zetten hun App vooral in om meer loyaliteit en omzet te krijgen bij bestaande klanten. Door een optelsom van functionaliteiten en het gebruiksgemak van een App, keren App-gebruikers vaker terug, bekijken zij meer producten en converteren bovendien 3 keer meer. Verhoog dus vandaag nog je omzet en het winkelplezier van klanten!

Klantloyaliteit en conversie

Een klein deel van je klanten is verantwoordelijk voor een groot deel van je omzet. Met een Shopping App bestellen jouw klanten nog sneller hun favoriete producten en zijn zij altijd op de hoogte van jouw aanbiedingen via Pushberichten. Dit leidt tot meer klantbinding, meer herhaalaankopen en meer omzet. Ook geef je loyale klanten meer winkelplezier door deze service.

JMango360 is partner van Lightspeed

Lang waren Shopping Apps alleen mogelijk voor de grote eCommerce spelers, vanwege de hoge aanschafkosten. Maar door de unieke techniek van JMango en de diepe integratie met Lightspeed, kan ook jij vandaag je eigen Shopping App opstarten!

Weinig onderhoud

Door de unieke integratie tussen JMango en Lightspeed importeer je met één druk op de knop al je producten, prijzen, omschrijvingen en zelfs bezorg- en betaalinstellingen vanuit je Lightspeed backoffice in de Test-app. Ook ben je geen tijd kwijt aan het onderhoud van je App. Alle belangrijke gegevens, zoals voorraadstanden, synchroniseren namelijk direct. Zowel jij als je klant beschikken altijd over real-time informatie.

Beste mobiele ervaring

JMango streeft naar de beste gebruikservaring voor jouw klanten. Daarom zijn alle Lightspeed Apps 'Native'. Deze techniek zorgt voor de snelste laadtijd, een frictieloze checkout en bevat de meeste functionaliteiten om klantenbinding en klanttevredenheid te vergroten. Denk aan het onbeperkt sturen van pushberichten, deeplinking en het automatisch inloggen in de App.

Eigen look & feel

Pimp je App met je eigen images en huisstijl. Met het handige doe-het-zelf platform van JMango pas je gemakkelijk de look & feel van je App aan, zonder dat je steeds moet betalen aan een extern webbureau. Heb je een tijdelijke actie of zoek je een andere look? Pas het zelf gemakkelijk aan.

Minimale kosten

Het bouwen van je iOS & Android App is gratis. Ben je blij met de App en wil je die publiceren in de App Stores? Dan pas betaal je een maandelijks opzegbaar bedrag van € 199. JMango is een zogeheten SaaS (Software as a Service) platform, waardoor je ook alle updates en verbeterde functionaliteiten gratis ontvangt.

Vip Kidz

"We willen het onze moeders en vaders zo gemakkelijk mogelijk maken om kinderkleding te bestellen. De App was een logische stap, omdat we onze mobiele bezoekers hiermee de beste ervaring geven en bovendien meer functionaliteiten hebben om klantbinding te vergroten. Door de integratie met onze Lightspeed webshop was de keuze voor JMango snel gemaakt. We zijn super tevreden met de resultaten!"

"In slechts 4 maanden tijd is de App al door zo’n 30% van onze klanten gedownload en we zien nu al een flinke stijging in het aantal mobiele aankopen. Het team van JMango hielp ons met de handige App Marketing Toolkit, vol met tips voor meer App-downloads. Dat werpt nu enorm zijn vruchten af."

Maak direct je App!

Geef je klanten de mobiele ervaring die ze verdienen. Start vandaag nog met een Demo of bouw direct je eigen gratis App.