Verbeter uw communicatie met de Kitchen Display.

Zorg ervoor dat uw gasten krijgen wat ze hebben besteld. Op tijd, elke keer weer.

Verbeter uw communicatie met de Kitchen Display.

Zorg ervoor dat uw gasten krijgen wat ze hebben besteld. Op tijd, elke keer weer.

Betere communicatie

We weten hoe druk het kan worden in de keuken. Kitchen Display geeft bestellingstijden weer om de doorlooptijd bij te houden, geeft kleurcodes aan de bestellingen om een beter overzicht te geven aan het personeel, en laat het personeel de inkomende bestellingen effectiever beheren.

Top klantenservice

Kitchen Display communiceert orders duidelijk en in realtime en verwijdert overbodige commucatie de tafels naar de keuken. Obers kunnen een bestelling verzenden zodra deze is gemaakt, waardoor ze meer tijd hebben om zich te focussen op service.

Minder hardware

Verminder het aantal tickets en vervang grote printers met mooie schermen. Wilt u bestellingen naar verschillende delen van het restaurant verzenden? Configureer het systeem zodat keukenbestellingen naar de keuken worden gestuurd en barbestellingen naar de bar. U kunt zelfs notificaties met geluid inschakelen voor nieuwe bestellingen.

“kitchen
Lightspeed Restaurant is zeer gebruiksvriendelijk en biedt uitstekende technische ondersteuning. Lightspeed heeft veel opties voor het personaliseren van het kassasysteem, wat een aanwinst is voor elk restaurant.
Hive Cafe Solidarity Cooperative
Alles wat u nodig heeft, op één plek. Eindelijk.

Alles wat u nodig heeft, op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor de horeca wordt.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron van klantgegevens - Eén support team
  • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
  • Kies uit basis- tot premium om aan al uw behoeftes te voldoen